Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Florence

4-Daagse Stedentrip Florence

Geschreven door TravelXL_marketing

4-Daagse Stedentrip Florence vanaf € 987, - *

 

BESCHRIJVING

Florence of Firenze is de mooie hoofdstad van de Italiaanse regio Toscane en is gelegen aan de rivier de Arno. Met name de cultuur- en architectuurliefhebbers kunnen in deze stad hun hart ophalen.Maak kennis met de grootste namen uit de kunst als Michelangelo en Raphaël. Bewonder de plafondschilderingen van de bekende Duomo. Wandel over de oudste brug van Florence: Ponte Vecchio. Drink 'un caffè' geheel op zijn Italiaans aan de bar en geniet elke dag van de meest lekkere pasta's. De Florentijnen weten wat lekker eten is. Na een bezoek aan deze betoverende stad voel je jezelf als herboren. Tip: Om een bezoek aan de stad zo succesvol mogelijk te maken, is het aan te raden om tickets voor bezienswaardigheden van tevoren te boeken en te reserveren om lange wachtrijen te voorkomen.

Florence

INBEGREPEN

  • Stedentrip van 11 t/m 14 oktober 2024
  • Vlucht Amsterdam – Florence (FLR) en v.v. met Vueling Airlines
  • Transfer van Firenze Airport naar Hotel Mirage en v.v.
  • 3 nachten verblijf in hotel Mirage 4**** o.b.v. logies & twee personen
  • Inclusief City Sightseeing Florence Hop-on Hop-off tour
  • Inclusief Excursieticket ‘Eetervaring bij een lokale inwoner in Castellina in Chanti met showcooking’

 

* Dit reisvoorstel is enkel een voorbeeld. Vraag de actuele prijzen bij ons op. Speciaal voor jou verzorgen we een reis op maat. 

 

HOTEL MIRAGE 4****

Wanneer je verblijft bij Hotel Mirage in Florence bevind je je vlak bij de luchthaven, op 10 min. rijden van Historisch centrum en Cattedrale di Santa Maria del Fiore. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 4,7 km van Piazza di Santa Maria Novella en op 5,2 km van Piazza della Signoria. Maak gebruik van handige voorzieningen zoals gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Enkele voorzieningen van dit hotel zijn huwelijksservices, een televisie in de gemeenschappelijke ruimte en een automaat. Doe of je thuis bent in één van de 111 kamers met een minibar.

Florence

 

BENIEUWD?

Heb jij interesse in een stedentrip? Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen