Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Geschreven door TravelXL_marketing

Handgeselecteerde vakantiehuizen op toplocaties.

Heb je niets met overbevolkte stranden en grote hotels? Denk dan eens aan een verblijf in een uniek vakantiehuis. Of het nu gaat om een fancy villa op Ibiza of een landelijk gelegen vakantiehuis in Italië, onze partner Casita Travel biedt de allerbeste vakantiehuizen op de allermooiste locaties in Zuid-Europa.

Spanje

Costa Blanca, Andalusië, de Canarische Eilanden en Ibiza

De variatie in het aanbod in Spanje is groot waardoor er voor ieder reisgezelschap een geschikte accommodatie vindbaar is. Denk bijvoorbeeld bij de Costa Blanca aan het fraaie appartement Bahia Blanca, pal aan zee in het kunstenaarsdorp Altea. Of check de moderne villa’s met privézwembad in de kleinschalige badplaatsen Moraira en Jávea. In deze regio ten zuiden van Valencia is tevens een eigen Casita servicekantoor aanwezig voor snel en persoonlijk contact met de organisatie.

In Andalusië liggen de parels in o.a. het prachtige Nerja aan zee en bij de ‘witte dorpen’ meer landinwaarts gelegen voor volop rust en privacy. Tip: Villa Los Soldados is geschikt voor zes personen en beschikt over een privézwembad. De villa is van Nederlandse eigenaren. Wat een uitzicht heb je vanaf je terras, hier droom je nog vaak bij weg als je weer thuis bent.

De selectie op de Canarische Eilanden is al sinds 2002 favoriet voor zowel de zomer- als winterzonvakantie. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuis aan de golfbaan op Gran Canaria of een villa aan zee met verwarmd privézwembad op Lanzarote.

 

 

Portugal 

De Algarve 

In Portugal ligt de focus op de zonnige regio Algarve. Hier vind je imposante klifrotsen, de mooiste stranden en het hele jaar door een aangenaam klimaat. Ideaal voor een zomer- en winterverblijf. We tippen het vier persoons appartement Carvoeiro in de gelijknamige plaats, met zeezicht en op 100 meter van de goudgele baai en het zes persoons appartement Praia Deluxe direct aan het strand. Een andere aanrader is Villa Ligia voor zes personen met direct uitzicht op de golfbaan Dom Pedro Pinhal, een van de bekendste golfbanen van Vilamoura. Dat is wel heel uniek!

 

Griekenland  

Lefkas, Corfu en Kreta

Niet voor niets is er een specifieke selectie van deze eilanden gemaakt. Hou je van rust en ruimte en heb je de behoefte om in je eigen tempo het gastvrije Griekenland te ontdekken? Dan zijn Lefkas, Corfu en Kreta de perfecte eilanden. De hier gelegen vakantiehuizen zijn liefdevol ingericht en er is zeer goed persoonlijk contact met de huiseigenaren. Kwaliteit gegarandeerd. Tip op Kreta: de moderne Villa Harmonia voor acht personen met uniek panoramisch uitzicht. Een perfect vakantiehuis voor families die volop willen genieten van comfort en rust.

 

Italië

De Marken

De Marken wordt ook wel het best bewaarde geheim van Italië genoemd. Deze regio ligt midden in Italië tussen de Adriatische zee en de Apennijnen. Bergen, stranden, prachtige oude steden en lieflijke dorpjes, maar ook ongerepte natuur. Het doet denken aan Toscane, echter ervaar je hier nog de ultieme rust, ruimte en puurheid. Tip: Casa Violetta voor 13 personen, een fraai vakantiehuis in het groen en met uitzicht over de heuvels en het dorp. Ben je met een paar gezinnen, vrienden of meer generaties dan is eindeloos plezier op deze plek gegarandeerd. Op verzoek is het mogelijk om excursies te paard te maken vanaf je vakantiehuis. Italië op z’n best!

 

 

 

 

 

BENIEUWD?

Heb je interesse? Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen