Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Geschreven door TravelXL_marketing

De Spaanse provincie Castellón is jouw toegangspoort tot een diverse vakantie waarbij prachtige natuur wordt gecombineerd met eindeloze mogelijkheden voor wellness, gastronomie en cultuur. Van fijne zandstranden omringd door kristalhelder water tot bergen die een indrukwekkend panoramisch uitzicht bieden; elke hoek van deze provincie nodigt je uit om de authentieke mediterrane manier van leven te verkennen en te ontdekken.

 

Natuur

Voor natuurliefhebbers biedt Castellón een breed scala aan buitenactiviteiten zoals wandelen, mountainbiken, vogels spotten en excursies naar beschermde natuurparken zoals Sierra de Espadán, La Tinença de Benifassá, Penyagolosa en Sierra Calderona. Dompel jezelf onder in de unieke biodiversiteit van de regio en bewonder de flora en fauna van deze prachtige omgeving.

 

Sport

Bovendien is Castellón een paradijs voor sportliefhebbers. Van watersporten zoals surfen, duiken en zeilen aan de prachtige kustlijnen tot golfen op banen van wereldklasse en klimmen in de uitdagende bergen. In Castellón vind je sportmogelijkheden voor jong en oud en van alle niveaus.

Castellón

 

Spa en wellness

Houd je van ontspanning en wellness? Ontdek dan het brede aanbod aan kuuroorden en wellness resorts die je uitnodigen om lichaam en geest te laten ontspannen. Of het nu gaat om baden in het warme water van Montanejos, genieten van thalassotherapiebehandelingen in El Palasiet in Benicasim of verjongen in spacentra zoals Marina D'Or Spa in Oropesa del Mar. In Castellón kan jij optimaal ontspannen.

 

Architectuur

Castellón kent een grote rijkdom aan bouwstijlen die in de hele provincie te vinden zijn. Deze variëren van romaans tot Valenciaans en in de talloze museau worden deze culturele rijkdommen getoond.

 

Gastronomie

Natuurlijk mag de rijke gastronomie van de provincie niet ontbreken. Geniet van een mediterraanse keuken waarbij je typische gerechten proeft op basis van rijst, groenten, vis en zeevruchten. Van de beroemde paella tot de sappige garnalen van Vinarós, de artisjokken van Benicarló, de tong van Peñíscola en de tomaten van Alcalá-Alcossebre: het culinaire aanbod van Castellón is ongeëvenaard.

Castellón

BENIEUWD?

Heb je interesse? Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen