TravelXL VIOS

TravelXL VIOS

Plein 20
2291 CC Wateringen
0174-292400

vios@travelxl.nl
» Zoek & Boek «

Openingstijden

maandag      09.00 - 17.30u.

dinsdag         09.00 - 17.30u.

woensdag     09.00 - 17.30u.

donderdag    09.00 - 17.30u.

vrijdag           09.00 - 17.30u. 19.00 - 21.00u.

zaterdag        10.00 - 16.00u.

zondag en buiten deze openingstijden: www.travelxl.nl/vios


Drie generaties Lipman staan al bijna 94 jaar voor u klaar !

TravelXL VIOS heeft een rijke en kleurige historie. De firma VIOS is in 1922 opgericht door opa Lipman, beter bekend als opa VIOS. De naam staat voor de afkorting: Vooruitgang Is Ons Streven. En dat bleek heel toepasselijk. Opa begon met een fietswinkel. Maar al snel bleek dat de Westlanders meer behoefte hadden aan gemotoriseerd vervoer. Van een eenvoudig ritje naar de kerk tot aan Lourdes in de Pyreneeën …. In een mum van tijd verzorgde de VIOS met zo’n 150 bussen het hele streekvervoer van het Westland. En opa Lipman bleef pionieren. Hij ging dagtochten en vakanties organiseren. Zo kwam er naast het busbedrijf nog een nieuwe taak: het reisbureau. Zoon Jan zette de bedrijven voort. En ook zijn dochters kregen het vak met de paplepel ingegoten. Toen ze oud genoeg waren namen ze het roer over van hun vader. Het touringcar bedrijf vestigde zich in het industriegebied van Wateringen. reisbureau VIOS werd zelfstandig, onder leiding van dochter Renate.

1321 Voor de Wateringers is de VIOS niet meer weg te denken uit het Westland.
Het reisbureau is een begrip in de weide omgeving. Dankzij de inzet en enthousiasme van Renate en haar medewerkers hebben duizenden klanten elk jaar weer een fantastische vakantie.

Lees hier ons artikel in de Wateringse krant van 13 januari 2016 (klik hier!)


1352


Nu ook per Whatsapp bereikbaar! 06 46096451

 


1428 Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

 

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?


Maak hier kennis met onze medewerkers

Renate Lipman, eigenaar
Tatjana Jacobs
Maud Dalberger
Natascha van der Harst

Renate Lipman is de 3e generatie eigenaar van TravelXL VIOS. VIOS is opgericht door Renate’s Opa in 1922. Renate is al meer dat 30 jaar werkzaam in de reiswereld en heeft van baby af aan over onze mooie aardbol gezworven. Weinig toeristische plekken zijn nog onontdekt door haar. Maar de verlanglijst van het nog te willen zien oh zo groot. Haar bijnaam is ook wel de Floortje Dessing van het Westland. Renate reist graag met haar kinderen dus ook qua kinderreizen kan ze u goed op weg helpen.  

Tatjana Jacobs is Travelplanner bij TravelXL VIOS. Al ruim 15 jaar heeft zij voor klanten reizen geboekt, Tatjana’s ervaring ligt echter niet alleen daar. Zelf heeft zij ook heel veel gereisd, van de Blue Lagoon in IJsland tot de prachtige blauwe oceaan op Rarotonga, van de wilde beesten in Zuid Afrika tot Uluru in Australië. Tatjana heeft dit alles en nog veel meer indrukwekkende bestemmingen, allemaal met eigen ogen mogen bewonderen. Zeker de laatste jaren, als reizende moeder, zijn het vooral de Europese bestemmingen die zij weer heeft herontdekt. Graag wil zij deze ervaringen met u delen om zo, samen met u, tot uw perfecte reis te komen.

Maud Dalberger is Travelplanner bij TravelXL VIOS. Ze heeft vele vakantie verre bestemmingen bezocht als stewardess van TUI Fly. Maud reist graag en gaat graag op onderzoek. Ze heeft al vele mooie bestemmingen gezien zoals Australie, Verenigde state, Curaçao, Dubai, Turkije en vele Europeesche steden. Maud heeft veel passie voor het reisvak en wil met veel enthousiasme uw reis verzogen.

Natascha van der Harst is Travelplanner bij TravelXL VIOS en heeft jaren ervaring in het reisvak. De afgelopen tijd is Natascha gids geweest in de Verenigde staten en Canada. Nu is zij terug in de Nederlandse Reiswereld en heeft haar oude beroep als Travelplanner opgepakt. Natascha heeft veel ervaring in Spanje, Griekenland, Italië en diverse steden. Ook Natascha heeft nog een grote wensenlijst qua reizen en is graag onderweg.