Annette

Een persoonlijke reisadviseur, die als je belt weet wie je bent en wat je persoonlijke wensen betreffende vakanties zijn …...

…...als je dat fijn vindt, dan zit je goed bij Annette Kef !

Al 25 jaar werk ik in de reisbranche. Het adviseren bij het uitzoeken van een passende vakantie is voor mij een uitdaging, maar zeker ook een passie!

Een serieuze en verantwoordelijke baan, waar ik heel veel plezier in heb.

Door de jarenlange ervaring binnen de reiswereld, heb ik hier grote kennis in opgedaan en deel deze graag met je. Ik werkte altijd in een reisbureau(winkel), maar nu ga ik verder vanuit een kantoor aan huis.

Het meeste contact verloopt telefonisch, via Whatsapp en e-mail, maar ook via online meeting programma’s zoals Teams of Zoom kunnen we prima overleggen.

Wie heeft het tegenwoordig niet druk en weet vaak niet een bezoek aan een reisbureau in te plannen of gebruikt zijn weinige vrije tijd om urenlang op het internet een vakantie uit te zoeken.

Bij mij is dat niet nodig! Je kan op de tijd dat het jou uitkomt mij een bericht sturen en ik ga voor je aan de slag. Tijdens kantooruren kan je mij natuurlijk altijd gezellig bellen op 06 44933221.

Doordat ik ben aangesloten bij TravelXL@Home werk ik samen met gerenommeerde Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties. Tevens kan ik je hierdoor de regelgeving en garanties van de ANVR en SGR bieden via TravelXL Marijke in Schagen..

Je maakt mij blij als ik samen met je je vakantie mag uitzoeken en samenstellen en hoop daarom dat je mij een mail stuurt met je plannen of ideeën zodat ik snel voor je aan de slag kan gaan. Het begin van je vakantie kan je mailen naar annette@travelxlathome.nl

TravelXLatHome Annette Kef

Twiskeweg 46

1504  AB  Zaandam

T: 06-44933221

 

Zoek & Boek
Zaandam
Nederland
E-mail adres: annette@travelxlathome.nl
Mobiel: 
06-44933221
Servicekantoor: