Reisstudio Trips een begrip in Asten en de regio!

Specialist in op maat gemaakte reizen!

Ons hechte team is niet alleen gespecialiseerd in vakantiereizen, maar heeft ook een ruime ervaring met zaken- en groepsreizen.

Voor veel van onze klanten zijn wij inmiddels hun persoonlijke reisadviseur geworden waarbij een eerlijk advies centraal staat.

Daarbij is Reisstudio Trips zoals het een echte “reisspecialist” betaamt absoluut onafhankelijk, niet gebonden aan geen enkele touroperator. Zo bent u verzekerd van een onafhankelijk advies.

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk, maar ook uw aanvragen per telefoon, email en via onze website zijn bij ons in vertrouwde handen.

powered by TravelXL

 

 

Villa Tulip en Lotus

ONZE EIGEN VILLA's!

Sinds enkele jaren beschikken wij over twee vakantievilla's in het zonnige Florida, gelegen in de plaats Inverness ten noordwesten van Orlando !! Deze superdeluxe 6-persoons airconditioned villa is voorzien van alle denkbare gemakken. Zo kunt u beschikken over een volledig ingerichte keuken voorzien van alle apparatuur waarin zelfs een ijsblokjesmachine niet ontbreekt. Het woongedeelte wordt gescheiden door de royale eetbar en bestaat uit zowel een aparte eetkamer als een apart zitgedeelte met een compleet entertainmentcenter. Hier bevindt zich ook de muziekinstallatie waarmee u uw favoriete muziek kunt regelen in de gehele woning. Villa Tulip, Villa Lotus

 

 
Zoek & Boek
(Selecteer Reisstudio Trips als uw servicekantoor)
Margrietstraat 2
5721 ZX Asten
Nederland
Telefoonnummer: 
0493-692929
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
09:00 - 17:30
dinsdag:
09:00 - 17:30
woensdag:
09:00 - 17:30
donderdag:
09:00 - 17:30
vrijdag:
09:00 - 17:30
zaterdag:
10:00 - 16:00

https://www.reisstudiotrips.nl/

Helaas hebben wij de deuren tijdelijk moeten sluiten. Wij blijven bereikbaar via e-mail, telefoon of maak een afspraak met ons om te videobellen.