Boek veilig en vertrouwd bij uw kwaliteits reisbureau!

Reisbureau Baarle-Nassau is net als ons andere vestiging in Sluis, een samenwerkingsverband aangegaan en partner van TravelXL. De snelst groeiende kwaliteit reisbureauketen van Nederland. Nieuwe naam, zelfde team. 
Hiermee wordt ons aanbod nog groter en bieden wij ook alle Duitse reisorganisaties aan. Niet alleen zijn wij interessant voor onze klanten in Nederland maar ook telkens meer klanten uit Belgie weten ons te vinden en boeken bij onze vestiging!
Onze Travelplanners zijn echte reisexperts die voor u klaar staan om u te helpen bij het samenstellen en boeken van uw vakantie. Stap bij ons binnen, maak een afspraak, mail of bel ons.

Klik hieronder op: 

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisbureau Baarle Nassau als uw servicekantoor)
Sint Annaplein 22
5111 CA Baarle-Nassau
Nederland
Telefoonnummer: 
013-5070712
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
Gesloten
dinsdag:
09:30 - 18:00
woensdag:
09:30 - 18:00
donderdag:
09:30 - 18:00
vrijdag:
09:30 - 18:00
zaterdag:
10:00 - 16:00

Na openingstijden: www.travelxl.nl/baarlenassau

Wij zijn vanaf 3/3 weer open! Onze voordeur mag weer "open" (weliswaar op afspraak, maar het begin is er)! Wanneer we op vakantie kunnen en mogen gaan is afhankelijk van Reisadviezen, de regels die het bezoekende land hanteren, de lokale omstandigheden, vaccinaties, etc. Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Bel of mail ons of maak een afspraak via de afsprakenmodule op onze website, ook om te beeldbellen/ TravelCall!

Persoonlijke afspraak is ook buiten deze uren mogelijk. Let op: dit zijn aangepaste tijden i.v.m. de coronacrisis.