Bianca Menkveld- de Boer

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Bianca Menkveld-de Boer.

Graag verzorg ik voor u de perfecte vakantie. De naam van mijn bedrijf is Reisburo Hollands Kroon. Ik heb intussen 20 jaar ervaring in de reiswereld en heb in Den Helder en in Heerhugowaard bij een reisbureau gewerkt. Nu werk ik zelfstandig als m

Mensen zijn uniek en daarmee ook hun vakantiewensen. Ik zoek voor u door tot ik het beste voor u heb gevonden. U kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen.obiele TravelPlanner onder de vlag van TravelXL@Home, een van de grotere reisorganisaties.

Van een zonvakantie in Spanje tot een fietsvakantie in Vietnam of wat te denken van een wereldcruise of een stedentrip New York. Samen met u stel ik uw ideale reis samen, zodat u zonder zorgen van uw vakantie kunt genieten. Ik regel uw vakantie van het begin tot het einde. Ook een taxi van en naar de luchthaven, reis en/of annuleringsverzekering, autohuur en nog veel meer, zijn zaken waar ik aan denk wanneer u op vakantie gaat. Uw reispapieren worden netjes thuisgebracht!

Ik hoor graag van u. U kunt mij bellen of mailen om uw vakantiewensen aan mij door te geven. Ik maak vrijblijvend een vakantievoorstel voor u.

Een hartelijke en reislustige groet,

Bianca Menkveld-de Boer

Zoek & Boek
Anna Paulowna
Nederland
E-mail adres: bianca@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
06-45650081
Mobiel: 
06-45650081
Servicekantoor: