Terug naar het blogoverzicht
16 november 2021

travelxl_beheer

Op winterzon vakantie naar... Egypte!️

Vanaf 2 december vliegt TUI met TUI fly naar Egypte: Hurghada en Marsa Alam. Keuzestress? Om het je makkelijker te maken hebben wij hieronder een aantal accommodatie tips voor je op een rij gezet:

Hurghada
ROBINSON Soma Bay; gelegen aan de mooiste baai van de Rode Zee. Ervaar het gezellige clubgevoel en geniet van culinaire hoogstandjes waar ROBINSON zo bekend om staat!

TUI MAGIC LIFE Kalawy; oase onder de Egyptische zon midden in de woestijn. Hier gaat een pracht van een onderwaterwereld voor je open. De kans is groot dat je bij het huisrif een zeeschildpad, dolfijn of Dory tegen het lijf zwemt.

Sol Y Mar Soma Beach; een kleurrijk paradijs voor alle leeftijden. Dé verzamelplaats voor vrienden en gezinnen, gezelligheid is waar het hier om draait.

Marsa Alam
SPLASHWORLD Jaz Lamaya; wakker worden voor een mooie dag op het privéstrand met huisrif aan de Rode Zee. Voor de kids zorgen de glijbanen in het Aquapark van Madinat Coraya én het spontane animatieteam voor dolle pret.

Jaz Grand Marsa; hier wordt aan alles gedacht. Ontspan en laat de alledaagse drukte even achter je. Begin de dag met een kop koffie op het terras van Hotel Jaz Grand Marsa in Marsa Alam.

Jaz Solaya; gelegen in de gezellige baai van Madinat Coraya in Marsa Alam. De naam Solaya komt van de zon en die zul je dan ook veel zien tijdens deze onbezorgde All Inclusive vakantie!

Nog meer keuze? klik dan hier voor alle accommodaties. Of vraag een van onze 60 vestigingen of Mobiele Reis Adviseurs van TravelXLatHome.