Boekingsbevestiging bemiddelaar losse reisdiensten

 Wij bevestigen dat wij als handelaar voor jou bemiddeld hebben bij het reserveren van de op deze bevestiging genoemde reisdienst bij de genoemde dienstverlener. Voor de uitvoering en de kwaliteit van deze dienst is alléén die dienstverlener verantwoordelijk. Bij klachten over de uitvoering van deze dienst moet je met die dienstverlener contact opnemen. De voorwaarden van die dienstverlener kun je vinden op de website(s) van die dienstverlener of mogelijk op www.anvr.nl/vervoersvoorwaarden.

Op onze dienstverlening zijn in dit geval de ANVR-Boekingsvoorwaarden van toepassing, aangevuld in geval er een gekoppeld reisarrangement tot stand komt met de ANVR-GRA voorwaarden. Met het accepteren van deze bevestiging ga je akkoord met deze voorwaarden. Deze vind je opgenomen in de www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf. In twee gevallen zouden achteraf gezien voor jou aanvullend de Gekoppeld Reisarrangementvoorwaarden van toepassing kunnen zijn: a. als je op of via onze website, tijdens hetzelfde bezoek, na het boeken van deze reisdienst nog een andersoortige reisdienst apart boekt en betaalt; of b. als na het boeken van de eerste reisdienst op onze website, wij je op gerichte wijze faciliteren bij het boeken van een andersoortige reisdienst bij een andere handelaar, en je die andersoortige reisdienst binnen 24 uur na het boeken van de eerste reisdienst ook daadwerkelijk boekt.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en dus is ook de garantieregeling van SGR van toepassing. Je kunt dit controleren op www.sgr.nl. Als wij in financieel onvermogen raken kun je -voor zover de regeling daarin voorziet- aanspraak maken op de garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling). Losse vliegtickets vallen niet onder de SGR-garantieregeling tenzij die deel uitmaken van een gekoppeld reisarrangement.

Indien je gebruik maakt van een dienstverlener die aangesloten is bij het Calamiteitenfonds, wordt de heffing van dit fonds geheven.

Als het noodzakelijk is voor een goede uitvoering van deze reisovereenkomst geven wij jouw gegevens door aan de dienstverlener(s). Als je hier geen prijs op stelt, kun je dit aan ons doorgeven, maar dan zijn wij niet aansprakelijk als die diensten niet of niet juist kunnen worden uitgevoerd, omdat deze gegevens ontbreken.