Boekingsbevestiging ZAKELIJKE organisator 

Wij zijn de organisator van de door jou bij ons geboekte en hierbij bevestigde zakelijke pakketreis. Op deze zakelijke pakketreis zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing en ook onze aanvullende voorwaarden. Als de reis is samengesteld uit reisdiensten van verschillende dienstverleners zijn aanvullend ook de voorwaarden van die dienstverleners van toepassing, die echter geen afbreuk mogen doen aan de ANVR reisvoorwaarden of de wettelijke rechten. Als aanvullende voorwaarden gelden vermelden we dat expliciet. Je kunt de ANVR-Reisvoorwaarden vinden op www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf en onze aanvullende voorwaarden op [deeplink naar eigen aanvullende voorwaarden] en op www.anvr.nl/touroperatorvoorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ) en dus is ook de garantieregeling van SGRZ van toepassing. Je kunt dit controleren op www.sgrz.nl. Bij financieel onvermogen van ons en/of een dienstverlener die bij SGRZ is aangesloten, kun je -als en voor zover de regeling daarin voorziet- aanspraak maken op de garantieregeling (www.sgrz.nl/garantieregeling).

Wij zijn ook aangesloten bij het Calamiteitenfonds (CF) en dus is de garantieregeling van CF van toepassing. Je kunt dit controleren op www.calamiteitenfonds.nl. Bij een calamiteit kun je -als en voor zover de regeling daarin voorziet- aanspraak maken op de garantieregeling van het CF (www.calamiteitenfonds.nl/garantieregeling).

Op het vervoer dat wordt uitgevoerd door (Nederlandse) luchtvaartmaatschappijen, trein-, ferry- en busmaatschappijen zijn de algemene voorwaarden van die vervoersmaatschappijen van toepassing. Deze voorwaarden heb je ontvangen, zijn te vinden op hun websites of te lezen op www.anvr.nl/vervoersvoorwaarden.

Als het noodzakelijk is voor een goede uitvoering van deze reisovereenkomst geven wij jouw gegevens door aan de dienstverlener(s). Als je hier geen prijs op stelt, kun je dit aan ons doorgeven, maar dan zijn wij niet aansprakelijk als die diensten niet of niet juist kunnen worden uitgevoerd, omdat deze gegevens ontbreken.

Wettelijke informatie De combinatie van reisdiensten die je wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kun je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Wij zijn ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Wij beschikken ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval wij insolvent worden. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302.