Brenda Laan

WELKOM!

Brenda: Niets is mooier dan reizen.....

Veel landen in Azië, Afrika, Noord- Midden- en Zuid-Amerika en uiteraard Europa heb ik bezocht. Genieten van een uitzicht vanuit mijn coupé in de Transmongolië Express, een safari in Afrika, skiën in de Dolomieten, genieten van de zonsopgang van de Machu Picchu tijdens de Inca Trail, bijkomen van alle drukte van New York in het Central Park of heerlijk genieten op een Grieks terrasje in de zon...........

Reizen is mijn passie! Al sinds 1990 werk ik in de reisbranche. Destijds begonnen als reisadviseur bij een reisburo, maar sinds 2009 heb ik mijn eigen bedrijf als "mobiel" reisadviseur.

Werkwijze: Door de combinatie van mijn uitgebreide reiskennis plus mijn jarenlange werkervaring ben ik u graag van dienst bij het uitzoeken van uw reis. Bel, mail of app mij gerust om uw wensen door te geven. Ik maak graag een reisvoorstel voor u. Uiteraard kan ik - geheel vrijblijvend - ook bij u thuis langs komen. Aan u de keuze!

Garanties: TravelXL Marijke is aangesloten bij het ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, zodat u bent verzekerd van kwaliteit en zekerheid. Kortom: Uw reis is bij mij in goede handen!

Contactgegevens:

 

 

Zoek & Boek
Alkmaar
Nederland
E-mail adres: brenda@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
06-81160980
Mobiel: 
06-81160980
Servicekantoor: