Waarom TravelXL Eemnes het meest populaire reisbureau is van Eemnes, Baarn en Blaricum? 

Ervaring en kennis

Al vele jaren boeken wij steeds meer vakanties en zakenreizen voor de inwoners uit Eemnes en wijde omgeving. Waarom? Omdat met onze jarenlange inzet om elke vakantie tot in de puntjes te regelen en een objectief advies geven, steeds meer mensen aanspreekt. Ons ervaren team verzorgt elke vakantie van A - Z opdat elke klant tevreden terug keert om de volgende reis ook bij ons te boeken. Wilt u dat zelf ook eens ervaren? Kom dan langs, bel of mail ons. Graag dus tot snel, Elvanie, Nicky, Irma, Trijnie en Shanna.

Klik hieronder op:

Maak hier virtueel kennis met TravelXL Eemnes 

Graag laten wij u meer kennis met ons maken. Dit kunt u activeren door te klikken op Google Maps of Google. Bij het bezoeken hiervan stellen wij uw reactie/mening zeker op prijs.

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Eemnes als uw servicekantoor)
Laarderweg 24H
3755 AN Eemnes
Nederland
Telefoonnummer: 
035-5395730
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
10:00 - 16:00
dinsdag:
10:00 - 16:00
woensdag:
10:00 - 16:00
donderdag:
10:00 - 16:00
vrijdag:
10:00 - 16:00
zaterdag:
Gesloten

Na openingsuren: www.travelxl.nl/eemnes

LET OP: onze openingstijden zijn aangepast.  Wij vragen uw medewerking de RIVM richtlijnen te volgen. Wij adviseren u van te voren aan afspraak te maken voor een bezoek of video-TravelCall met onze medewerkers.

Elvanie Raadsheer werkt alweer 11 jaar in de reiswereld en is mede oprichter en eigenaar van Reisbureau Eemnes en in Laren Reisburo 't Gooi.Haar HBO opleiding Management Toerisme aan de NHTV heeft zij met succes afgerond. Elvanie is enthousiast, spontaan en flexibel. De favoriete bestemmingen van Elvanie? Barcelona, New York, Rome, Parijs, Londen, wintersport, Brazilië, Cuba, Dubai, Oman, Namibië, Mexico en cruises. Voor maatwerk, vluchten, pakketreizen en cruises bent u bij Elvanie aan het juiste adres.

Irma Gouw is ook vanaf de start van het reisbureau in 2006 werkzaam bij TravelXL Eemnes. Irma is doortastend, betrokken en houdt van gezelligheid en weet voor elke klant de juiste reis te vinden met niet aflatende inzet. Irma is onze Turkije specialist. Daarnaast heeft zij o.a. Fins Lapland, Egypte, Thailand, de westkust van Amerika, Curaçao, Griekenland, Turkije en Cyprus bezocht. Wilt u een stad bezoeken, op wintersport gaan of van de zon genieten? Irma vindt altijd de juiste vakantie voor u. 

Nicky van Loon heeft meer dan 13 jaar reisbureau ervaring. Vanaf de start in 2006 werkt Nicky bij TravelXL Eemnes.Nicky heeft veel bestemmingen bezocht waaronder Florida, St.Lucia, Barbados, Cuba, Griekenland, Mexico, Bali, Thailand, Brazilië, Zuid-Afrika en vele wintersport bestemmingen. Nicky weet zo ongeveer alles en is een ster in het uitzoeken van vluchten. Ze is geduldig, accuraat en vastberaden. Voor vluchten, reizen op maat, pakketreizen en cruises moet u bij Nicky zijn.

   

Elvanie Raadsheer
Nicky van Loon
Irma Gouw
Trijnie Boelhouwer