Eemvallei Hoevelaken

NIEUW nu ook in Baarn!

Na bijna 20 jaar te hebben samengewerkt op het reisburo, werken wij nu als duo zelfstandige reisadviseurs. Hetzelfde werk, met dezelfde collega, maar met de mogelijkheid om het vak te blijven uitoefenen op de manier waarop we dit graag doen. Met oprechte interesse voor onze klanten en uitstekende service. Want ook na 30 jaar in dit vak te hebben gewerkt, vinden we reizen verkopen nog steeds het allerleukste wat er is.

U hoeft niet eindeloos op internet te zoeken. Wij vernemen graag uw wensen en zoeken daarbij een mooie, passende reis. Wij komen graag naar u toe, maar zijn ook per telefoon en mail bereikbaar voor uw (aan) vragen. 

We hebben ruime ervaring met het samenstellen van reizen op maat, maar eigenlijk kunt u voor elk type reis en naar elke bestemming bij ons terecht.  We hebben veel bestemmingen zelf bezocht. Door onze samenwerking met TravelXL hebben wij een zeer uitgebreid aanbod aan reismogelijkheden met een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn wij , via onze reisbureaupartner, aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

U kunt ons bereiken op:

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur en op afspraak.

Bezoek voor meer informatie, inspiratie of uw boeking ook onze website: www.travelxl.nl/eemvallei

TravelXL@Home Eemvallei is gevestigd in Hoevelaken en Baarn (KvK 71744258)

Zoek & Boek
Hoevelaken
Nederland
E-mail adres: emmie.anneke@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
06-21442022
Mobiel: 
06-34864600
Servicekantoor: