Ester Feller

Welkom op mijn website!

U bent hier waarschijnlijk gekomen, omdat u op zoek bent naar een persoonlijk reisadviseur. [1202]

Bij Ester Travel Company bent u dan aan het juiste adres. Overdag, ’s avonds en ook in het weekend sta ik graag voor u klaar om de perfecte vakantie voor u te organiseren. 

Een persoonlijk reisadviseur weet precies wat uw wensen zijn, en stemt daar een mooie reis op af. Van een afwisselende citytrip naar een zinderende stad, een fijne strandvakantie tot een tot in de puntjes georganiseerde rondreis in prachtige landen als Marokko, Zuid-Afrika en de USA. En daarvoor betaalt u niets meer dan bij een regulier reisbureau of op internet. Ik werk met een zeer compleet aanbod van betrouwbare touroperators en ben aangesloten bij ANVR en SGR. Een prettig idee! 

Laat Ester Travel Company u de zorg uit handen nemen, van het creëren van een mooie reis, het maken van de reserveringen en bijkomende extra’s tot de afhandeling. Ik sta 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, telefonisch, per email, Facebook of WhatsApp. 

Natuurlijk wilt u weten wie u in huis haalt! Laat mij daarom iets over mijzelf vertellen. Inmiddels kan ik mijzelf met 14 jaar ervaring een echte vakvrouw noemen. Ik heb geleerd om met de juiste vragen de klant te leren kennen en daarop reizen af te stemmen. Ik hou ook nauwkeurig bij wat uw voorkeuren zijn en wat voor u uw reizen tot een feestje maken. Maar ook, of u het liefst per e-mail contact heeft of dat u het fijn vindt dat ik bij u thuis kom.

Reizen verkopen kun je alleen als je zelf regelmatig op pad gaat. Veel bestemmingen verkoop ik uit eigen ervaring, ik hou ervan om met mijn dochter van drie de wereld te ontdekken. Samen zijn we altijd lekker actief. We spelen in de zee of ontdekken per huurauto een eiland of heerlijke restaurantjes. Een van mijn favoriete bestemmingen is Ibiza. Ik hou van de relaxte sfeer, kleine baaitjes en gezellige marktjes. Dat vond ik ook op door Nederlanders haast onontdekt Sardinië en in het Braziliaanse Pipa. Deze zomer ga ik Bali verkennen. Ik denk dat u mij gerust een nieuwetijds hippie mag noemen.

Daarnaast ga ik veel naar trainingen en workshops en maak ik hier en daar een studiereisje. Ik ben dol op grote steden als het nooit slapende New York, op eilanden met een bijzondere geschiedenis zoals Cuba, mysterieuze plekken zoals Marrakesh.
Wat kan ik verder zeggen? Ik hou van mensen en reizen. Die twee combineren is voor mij een droombaan. 
Kom, stuur een mailtje, bel of app en laat mij weten wat uw wensen zijn, zodat ik u kan laten zien dat een persoonlijk reisadviseur een wereld van verschil is.     

Ester Feller  persoonlijk reisadviseur                                                          

Ester Travel Company

Ollandseweg 81 

5491 GR  Sint Oedenrode.

Tel: 06 53779041                                         

E.mail: ester.feller@travelxlathome.nl

www.estertravelcompany.nl

Zoek & Boek
Sint Oedenrode
Nederland
E-mail adres: ester.feller@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
06-53779041
Mobiel: 
06-53779041
Servicekantoor: