Kwaliteit, service & deskundigheid
95+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TravelXL Marijke
Molenstraat 19
1741 GJ Schagen
Nederland
0224-217666
reisburomarijke@travelxl.nl
Contact
Waarom bij Marijke in Schagen boeken? Inmiddels zit ik al zo’n 25 jaar in het reisvak. Eerst in Den Helder, en nu met mijn eigen reisbureau in Schagen. Sinds 13 september 2014 vindt u mij aan de Molenstraat 19 in Schagen. In de loop der jaren heb ik vele landen bezocht. Wilt u meer weten? kom dan langs of maak een afspraak.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: Gesloten
dinsdag: 9:00-14:00 alleen na telefonische bevestiging op afspraak
woensdag: 9:00-14:00
donderdag: 9:00-14:00
vrijdag: 9:00-14:00
zaterdag: 9:00-15:00

TravelXL Reisburo Marijke

Het Travelcenter voor de kop van Noord-Holland!


Waarom bij Marijke in Schagen boeken? 

Inmiddels zit ik al zo’n 25 jaar in het reisvak. Eerst in Den Helder, en nu met mijn eigen winkel in Schagen. Sinds 13 september 2014 vindt u mij aan de Molenstraat 19 in Schagen. In de loop der jaren heb ik vele landen bezocht. Maak gebruik van onze persoonlijke kennis. Mijn favoriete bestemming is en blijft Amerika. Er zijn niet veel plaatsen in de Verenigde Staten waar we niet zijn geweest. Favoriet blijft Californië en Las Vegas!  Maar ook de rondreis door Tanzania met verlenging op Zanzibar heeft heel veel indruk heeft gemaakt.  Mijn PADI duikbrevet heb ik gehaald op Bali.

Maar natuurlijk heb ik ook de populaire bestemmingen bezocht zoals: eigenlijk alles wat betreft Spanje en Portugal. Egypte met een Nijlcruise, diverse Griekse eilanden, autorondreis Turkije, en Malta. Als verre bestemmingen heb ik Bonaire, Brazilië, Canada en Hong Kong bezocht en hebben we 2 keer een cruise door de Caribean gemaakt. Ook het kamperen in een  stacaravan in o.a. Frankrijk en Italië hebben wij onder de knie: de leukste en mooiste kampeerbestemming vind ik Slovenië! Skiën doen we ieder jaar in Oostenrijk. Maar Lapland is de allergeweldigste wintersportvakantie die we hebben gedaan.

 

Wat voor vakantie u ook wilt: Alles kan! en wij regelen dat tot in de puntjes voor u!

Afspraak?

TravelXL Marijke biedt de klant de mogelijkheid om langs te komen, maar steeds populairder wordt het om een afspraak te maken met een van onze adviseurs.

Medewerkers

Reisadviseur Marijke Abbekerk Reisadviseur

Deel dit overal

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Login