Kwaliteit, service & deskundigheid
95+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TravelXL Roessink
Bloemendalstraat 18
7721 AM Dalfsen
Nederland
0529-436625
roessink@travelxl.nl
Contact

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00-17:00
woensdag: 10:00-17:00
donderdag: 10:00-17:00
vrijdag: 10:00-17:00
zaterdag: 10:00-13:00

TravelXL Reisbureau Roessink

Goed advies voor een mooie, ontspannen en goed verzorgde reis!


Goed advies voor een mooie, ontspannen en goed verzorgde reis!

Een fijne voorbereiding voor uw ontspannen vakantie!

Wij zien het als onze persoonlijke missie om u een mooi en betrouwbaar reisadvies te geven, passend bij uw budget en bij uw specifieke vakantiewensen. De reiswereld verandert snel, en wij helpen u graag op weg naar de mooiste plekjes en de beste deals.

 

Sinds 2002 hebben wij met ons reisbureau al duizenden vakanties verzorgd voor tevreden reizigers uit het mooie Vechtdal. Dat doen wij met veel persoonlijke aandacht voor uw wensen.

Daarom werken wij tegenwoordig uitsluitend op afspraak, onder het genot van een goeie kop koffie of thee! Wilt u ook een goed en persoonlijk reisadvies voor een fijne vakantie?

Bel of mail ons even voor het plannen van een adviesgesprek.

Kijk in onze webshop voor het aanbod van de grotere reisaanbieders

Wij hebben een breed aanbod van reizen naar mooie bestemmingen over de hele wereld. 

U boekt ons TUI-reisaanbod zowel in de winkel als via onze website. Het maakt voor de pakketprijs daarbij geen verschil of u via de webshop of in de winkel boekt, maar voor u wel. In de snel veranderende reiswereld denken wij dat het altijd zinvol is om ons even mee te laten kijken, zodat u de beste afwegingen maakt voor uw omstandigheden. Het kost een beetje tijd en geeft u veel meer zekerheid. Denk aan uw reistijden, het moment van reserveren in relatie tot de beste prijs, de beschikbaarheid van de mooiste kamers en het maken van afspraken over speciale voorzieningen. Wij denken aan alles!

Roelien en Christien Roessink.

 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

TravelXL Reisbureau Roessink, WAAR cadeauwinkel

Christien en Roelien van Travelxl Reisbureau Roessink aan de Bloemendalstraat in Dalfsen verkochten sinds corona bijna geen luxe vakantiereizen meer. Na de zomer groeide het besef dat er naast het geven van reisadvies een tweede aanbod moest komen om de winkel een betere toekomst te geven.

Met de producten van WAAR hebben ze een mooie aanvulling gevonden. Moderne, eerlijke, duurzame en vrolijke produkten, als cadeau voor een ander of gewoon voor jezelf.

Mooie dingen waar je blij van wordt, met een fijne beleving, net als een vakantiereis.

klik hiernaast

Maak hier kennis met ons assortiment en mogelijkheden.

Medewerkers

Roelien en Christien Roelien en Christien Roessink Roelien en Christien

Deel dit overal

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Login