Fly drive Historic American Highways

15 dagen

 
AMERIKAANSE HISTORISCHE SNELWEGEN​
 

Gedetailleerd reisplan

 

Dag 1: AANKOMST IN NEW YORK
Vandaag arriveert u in New York City, de wereldberoemde Big Apple. Zelfstandig naar uw hotel transfer. Geniet van uw vrije avond om de stad te verkennen.
 
 
 
Dag 2: NEW YORK - CAPE COD
Nadat u uw huurauto heeft opgehaald, rijdt u naar het oosten door de kustplaatsen en dorpen die grenzen aan Long Island Sound en passeert u Connecticut en Rhode Island op weg naar de rustieke charme van Cape Cod.
 
 
 
Dag 3: CAPE COD - BOSTON
Het erfgoed van koloniaal Amerika wordt vandaag onthuld als je steden bezoekt die zijn gesticht door de pelgrims en de puriteinen. In Boston kun je de verblijfplaatsen bezoeken van de revolutionaire patriotten die het vuur van de democratie in de koloniën aanwakkerden.
 
 
 
Dag 4: BOSTON - NATIONAAL PARK ACADIA - BAR HARBOR
Als u langs de oostelijke kustlijn naar het noorden rijdt, passeert u Salem, Massachusetts, waar u de enige heksenprocessen in de Verenigde Staten kunt zien, en de historische havenstad Portland, Maine. Dan is het op naar Acadia National Park en Bar Harbor.
 
 
 
Dag 5: BAR HARBOR - QUEBEC CITY
Reis door de Appalachen en langs Moosehead Lake voordat je bij de Amerikaanse grens de Franstalige provincie Quebec binnengaat. Felblauwe en witte boerderijen stippelen het landschap uit terwijl je door het glooiende landschap naar de provinciehoofdstad Quebec reist.
 
 
 
Dag 6: QUEBEC CITY
Een volledige dag om deze historische stad te verkennen.
 
 
 
Dag 7: QUEBEC CITY - ST. LAWRENCE RIVIER - MONTREAL
Een volledige dag om het romantische middeleeuwse Quebec City te ontdekken en de levensvreugde van de lokale bevolking te ervaren. De vestingwerken van de bovenstad kijken uit op de benedenstad met zijn smalle, steile geplaveide straatjes aan de rivieroever. Bezoek de Citadel en Place-Royale. Een klein eindje rijden is Ile d'Orleans. De kustlijn van het eiland is bezaaid met aantrekkelijke zomerhuizen in Victoriaanse stijl.
 
 
 
Dag 8: MONTREAL - OTTAWA
Vandaag rijdt u naar Ottawa, de nationale regeringszetel van Canada.
 
 
 
Dag 9: OTTAWA - TORONTO
Toronto, gelegen aan de oevers van Lake Ontario, is een modern bank- en zakencentrum. Vandaag heeft u tijd om de etnische diversiteit van de wijken van Toronto te verkennen, of te genieten van het panoramische uitzicht over Toronto en Lake Ontario vanaf de CN Tower, 's werelds hoogste vrijstaande bouwwerk.
 
 
 
Dag 10: TORONTO - NIAGARA FALLS
Geniet vandaag van de donderende Niagara-watervallen en maak misschien een Maid of the Mist-cruise.
 
 
 
Dag 11: NIAGARA FALLS - AMISH COUNTRY/GETTYSBURG
Geniet van de Finger Lakes-regio in de staat New York op weg naar de staat Pennsylvania. De eenvoudige levensstijl van de Pennsylvania Dutch verbetert de landelijke schoonheid van het gebied.
 
 
 
Dag 12: AMISH COUNTRY/GETTYSBURG - WASHINGTON, DC
Vandaag kunt u de slagvelden van de burgeroorlog van Gettysburg bezoeken voordat u naar het zuiden gaat naar de hoofdstad van het land, Washington, DC. De brede boulevards van de meesterlijk ontworpen stad van Pierre L'Enfant zullen u een dramatische indruk geven van de Amerikaanse regeringszetel.
 
 
 
Dag 13: WASHINGTON, DC
Trek de hele dag uit om de monumenten en musea van deze grootse stad te verkennen. Het Smithsonian Institution, een wereldberoemd museumcomplex tegenover de National Mall, is een bewaarplaats van nationale artefacten en schatten. Het uitzicht vanaf het Lincoln Memorial, het Washington Monument en Capitol Hill zorgt voor onvergetelijke beelden van de stad.
 
 
 
Dag 14: WASHINGTON, DC - PHILADELPHIA
Vandaag reis je naar Philadelphia, waar je een volledige dag hebt om te verkennen.
 
 
 
Dag 15: PHILADELPHIA. - VERTREK NEW YORK
Vandaag krijgt u de kans om Independence Park in Philadelphia te bezoeken, waar de geest van de Amerikaanse revolutie werd gesmeed tot de stichting van de nieuwe natie. Eenmaal over de Delaware River komt u aan in de Garden State van New Jersey op weg naar New York City, uw eindbestemming. Lever uw auto in en transfer zelfstandig naar de luchthaven.
 

Interesse? neem dan contact op met je TravelXL Travelcenter of ZRA van TravelXLatHome voor een maatwerk reis en prijs!