Fly Drive American Heritage

16 dagen

 
 
 
 

Gedetailleerd reisplan

 
Dag 1: AANKOMST IN NEW YORK
Vandaag arriveert u in New York City, bekend als de Big Apple. Zelfstandig naar uw hotel transfer.
 
 
 
Dag 2: NEW YORK
Je hebt een volledige dag om deze opwindende stad vol met mensen, beroemde bezienswaardigheden en wolkenkrabbers te verkennen. Bekijk het Vrijheidsbeeld, Fifth Avenue, Central Park, Rockefeller Center, het Empire State Building, de Verenigde Naties en nog veel meer.
 
 
 
Dag 3: NEW YORK - WASHINGTON, DC
Haal vanmorgen uw huurauto op en start uw rit naar het zuidwesten naar Philadelphia, de thuisbasis van Independence Hall, de Liberty Bell en Ben Franklin. Uw bestemming voor vanavond is de hoofdstad van het land, Washington, DC
 
 
 
Dag 4: WASHINGTON, DC
De brede straten van de Amerikaanse regeringszetel versterken het dramatische effect van de gedenkwaardige monumenten van Washington: het Lincoln Memorial, Jefferson Memorial en het Witte Huis. In de National Mall is het museumcomplex van het Smithsonian een opslagplaats voor de historische schatten van het land.
 
 
 
Dag 5: WASHINGTON, DC - SHENANDOAH NATIONAAL PARK
Verken Virginia's koloniale en burgeroorlog-erfgoed. Bezoek de site van de strategische Battle of Bull Run, waar de historische invloed van de oprichters van Amerika wordt weerspiegeld in de instellingen en architectuur. Ga langs het huis van Thomas Jefferson in Monticello voordat je voor de nacht naar de hooglanden van Shenandoah National Park gaat.
 
 
 
Dag 6: NATIONAAL PARK SHENANDOAH - BLUE RIDGE PARKWAY - ROANOKE
Volg vandaag de top van de prachtige Blue Ridge Mountains, die in de zomer een duidelijk blauwachtige zweem hebben. Ga dan verder langs de weelderige, groene Shenandoah Valley op weg naar je bestemming van vanavond, Roanoke, Virginia.
 
 
Dag 7: ROANOKE - GATLINBURG
De bestemming van vandaag is Gatlinburg. Gatlinburg, genesteld bij de ingang van het Great Smoky Mountains National Park, verwelkomt zijn gasten met een voorproefje van Appalachische gastvrijheid op zijn best.
 
 
 
Dag 8: GATLINBURG - GEWELDIGE ROKERIGE BERGEN - CHEROKEE - CHARLESTON
Geniet van het landschap terwijl je door de Great Smoky Mountains rijdt, beroemd om de kenmerkende blauwe waas die ze omhult. Ga door het voorouderlijk thuisland van de Cherokee-indianen op weg naar het historische Charleston, een stad die gebouwd is om te wandelen. Maak een ontspannen wandeling door de historische wijk en let op de onovertroffen Antebellum-architectuur. Het was in Charleston dat de eerste schoten van de burgeroorlog werden afgevuurd, het begin van een vierjarige strijd die eindigde met de nederlaag van de Geconfedereerde Staten en de heropleving van de Verenigde Staten als één natie.
 
 
 
Dag 9: CHARLESTON - SAVANNAH
Na het verlaten van het historische Charleston kiezen veel mensen ervoor om de Magnolia Plantation and Gardens te bezoeken. Rijd zuidwaarts naar de havenstad Savannah. De historische wijk Old Savannah is prachtig gerestaureerd en herschept de gracieuze sfeer van het Antebellum South.
 
 
 
Dag 10: SAVANNAH - ST. AUGUSTINE
Volg de weelderige, semi-tropische kustlijn van Georgia en zie de invloed van 18e-eeuwse Engelse kolonisten in de charmante architectuur van Brunswick. Passeer Jacksonville op weg naar St. Augustine, de oudste stad van de Verenigde Staten. Tijd om deze avond door de straten van St. Augustine te dwalen en te genieten van een ontspannend diner.
 
 
 
Dag 11: ST. AUGUSTINE - ORLANDO
Op zoek naar de Fontein van de Jeugd landde Ponce de Leon hier in 1513, en die eeuwige zoektocht gaat vandaag de dag door door zonaanbidders op de stranden van Florida. Ga vanmorgen met hen mee of verken het Spaanse erfgoed van de stad voordat je langs de kust naar het zuiden rijdt naar Orlando.
 
 
 
Dag 12: ORLANDO
Geniet een hele dag van het verkennen van het entertainmentcomplex van Walt Disney World Resort - de thuisbasis van het Magic Kingdom Park, Epcot en Disney-MGM Studios, of beleef Disney's wildste avontuur tot nu toe, Disney's Animal Kingdom Theme Park. (Entree niet inbegrepen)
 
 
 
Dag 13: ORLANDO - SARASOTA
Maak de korte rit naar de westelijke kusten van Florida en Tampa Bay, die de piraten en zeerovers van een vervlogen tijdperk beschutten. De adembenemende natuurlijke schoonheid van Sarasota wordt versterkt door de barrière-eilanden, bekend als "Keys", die net buiten de kust liggen.
 
 
 
Dag 14: SARASOTA - VENETI - NATIONAAL PARK EVERGLADES - MIAMI
Volg de Tamiami Trail en rijd door het hart van de grootste subtropische wildernis van Noord-Amerika, de Everglades. De waterige River of Grasses is een toevluchtsoord voor een groot aantal vogels en dieren. Ten oosten van de Everglades wachten de zandstranden van Zuid-Florida op u.
 
 
 
Dag 15: MIAMI
Een volledige dag ter vrije besteding in Miami om South Beach te verkennen of om te winkelen in de vele schitterende winkelcentra. Breng je laatste avond door in het levendige South Beach. Dineer of dans de hele nacht door.
 
 
 
Dag 16: VERTREK MIAMI
Lever uw huurauto vandaag nog in voor uw vertrekkende vlucht.
 
 

Interesse? neem dan contact op met je TravelXL Travelcenter of ZRA van TravelXLatHome voor een maatwerk reis en prijs!