TravelXL Geldermalsen, 20 jaar een vertrouwd adres in Geldermalsen en omstreken.

Het is gelukkig weer mogelijk om ons reisbureau te bezoeken.

Hierbij hanteren we de richtlijnen voor reisbureaus van het RIVM rondom het Corona virus.

Dat betekent dat we per keer maximaal 2 x twee mensen in ons reisbureau mogen ontvangen. U kunt per telefoon of mail een afspraak maken of door gebruik te maken van onze afspraak agenda op www.travelxl.nl/geldermalsen of klik hier: 

 

TravelXL Geldermalsen maakt het u makkelijk en comfortabel.

U hoeft geen uren achter de computer te zoeken naar de beste locaties voor de beste prijzen. Onze vaste TravelPlanners geven u graag persoonlijk en onafhankelijk advies over de vakantie die bij u past. En is een standaardreis niet wat u zoekt, dan stellen we graag met u een maatreis samen.

Wij ontzorgen en bieden u een complete service. Naast advies en het plaatsen van een boeking, regelen we graag extra’s als stoelreserveringen, autoverhuur, privé transfers en parkeren bij de luchthaven. Dat alles hoeft overigens niet duurder te zijn dan het boeken via internet. En mocht er tijdens de reis onverhoopt iets mis gaan; ook dan staan wij voor u klaar.

Ontdek het zelf en kom langs om uw wensen met één van onze TravelPlanners te bespreken. Doe ideeën op en laat u inspireren door onze jarenlange reiservaringen. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen of om een email te sturen.

Online biedt TravelXL Geldermalsen u eveneens extra service en zekerheid. Want wanneer u boekt via onze eigen website, dan nemen wij kort daarna persoonlijk contact met u op. We bespreken dan uw boeking, controleren we of alle details kloppen en helpen u wanneer u nog (andere) vragen heeft.

Wilt u een vakantie van TUI of Corendon boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod met exact dezelfde prijzen als u rechtstreeks boekt. Klik hier om uw vakantie online te boeken of kom langs.

Tot ziens bij TravelXL Geldermalsen; zorgeloos en vertrouwd op reis!

Klik hieronder op: 

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisbureau Geldermalsen als uw servicekantoor)
Geldersestraat 29C
4191 BA Geldermalsen
Nederland
Telefoonnummer: 
0345-585666
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
Gesloten
dinsdag:
13:00 - 16:00
woensdag:
11:00 - 16:00
donderdag:
11:00 - 16:00
vrijdag:
11:00 - 16:00
zaterdag:
10:00 - 14:00

Wij zijn weer open!

Hierbij hanteren we de richtlijnen voor reisbureaus van het RIVM rondom het Corona virus. Dat betekent dat we per keer maximaal 2 x twee mensen in ons reisbureau mogen ontvangen.

U kunt ook per telefoon of mail een afspraak maken of door gebruik te maken van onze afspraak agenda op www.travelxl.nl/geldermalsen 

Voor noodgevallen kunt u contact op nemen met de TravelXL Alarmservice 020 – 5929763

Erik Scheffers
Heidi Duizer
Elma Stam
Ine Hol