TravelXL Geldermalsen, meer dan 20 jaar een vertrouwd adres in Geldermalsen en omstreken.

Alles blijft gelijk, maar toch....

Vanwege een kostenbesparing ten gevolge van de Corona crisis en als gevolg van de overheidsbeperkingen zullen wij voorlopig onze deuren sluiten om u vanuit huis optimaal van dienst te kunnen zijn.

Onze service en bereikbaarheid blijft voor u als klant natuurlijk optimaal! Wij blijven u graag van dienst zijn om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Uiteraard blijven wij als aanspreekpunt bereikbaar.

U kunt ons zoals gewoonlijk bereiken op ons telefoonnummer 0345-585666 of mail ons geldermalsen@travelxl.nl . Wilt u beeldbellen? Ook dat is mogelijk! laat u weten wat u het beste schikt?

U kunt per telefoon of mail hiervoor een afspraak maken of door gebruik te maken van onze afspraak agenda op www.travelxl.nl/geldermalsen of klik hieronder(een persoonlijke afspraak is momenteel niet mogelijk).

 

TravelXL Geldermalsen maakt het u makkelijk en comfortabel.

U hoeft geen uren achter de computer te zoeken naar de beste locaties voor de beste prijzen. Onze vaste TravelPlanners geven u graag persoonlijk en onafhankelijk advies over de vakantie die bij u past. En is een standaardreis niet wat u zoekt, dan stellen we graag met u een maatreis samen.

Wij ontzorgen en bieden u een complete service. Naast advies en het plaatsen van een boeking, regelen we graag extra’s als stoelreserveringen, autoverhuur, privé transfers en parkeren bij de luchthaven. Dat alles hoeft overigens niet duurder te zijn dan het boeken via internet. En mocht er tijdens de reis onverhoopt iets mis gaan; ook dan staan wij voor u klaar.

.

Online biedt TravelXL Geldermalsen u eveneens extra service en zekerheid. Want wanneer u boekt via onze eigen website, dan nemen wij kort daarna persoonlijk contact met u op. We bespreken dan uw boeking, controleren we of alle details kloppen en helpen u wanneer u nog (andere) vragen heeft.

Wilt u een vakantie van TUI of Corendon boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod met exact dezelfde prijzen als u rechtstreeks boekt. Klik hier om uw vakantie online te boeken.

Met TravelXL Geldermalsen, zorgeloos en vertrouwd op reis!

Heidi en Erik

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisbureau Geldermalsen als uw servicekantoor)
Reyersakker
DIT IS GEEN BEZOEKADRES !
5321 WH Hedel
Nederland
Telefoonnummer: 
0345-585666
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
10:00 - 17:00
dinsdag:
10:00 - 17:00
woensdag:
10:00 - 17:00
donderdag:
10:00 - 17:00
vrijdag:
10:00 - 17:00
zaterdag:
10:00 - 14:00

Bovengenoemde tijden zijn telefonische openingstijden. U kunt ook per telefoon of mail een afspraak maken of door gebruik te maken van onze afspraak agenda op www.travelxl.nl/geldermalsen 

In verband met de situatie rondom COVID-19 is ons kantoor momenteel fysiek gesloten en werken wij vanuit huis.
Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de hierboven genoemde telefonische openingstijden.

Voor een eventuele belafspraak kunt u ook uw telefoonnummer aan ons mailen waarna wij graag contact met u opnemen.

Voor noodgevallen kunt u contact op nemen met de TravelXL Alarmservice 020 – 5929763

Heidi Duizer