Voor een persoonlijk en professioneel reisadvies

Wij zijn er voor u om met ons persoonlijke en professionele vakantie-advies een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Om u optimaal van dienst te zijn vragen wij u om een afspraak te maken.

Wilt u boeken? Dat kan online als u klikt op de button >Zoek & Boek< rechtsboven in het gele informatiedeel of mail of bel ons op bovenstaand email adres of telefoonnummer. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar. Of maak eens een afspraak met een van onze Travelplanners om uw vakantie te bespreken!

Klik hieronder op: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Nieuw: bekijk ook ons lifestyle aanbod 

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisbureau Haelen als uw servicekantoor)
Burg. Aquariusstraat 31
6081 AV Haelen
Nederland
Telefoonnummer: 
0475-590690
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
11:00 - 17:00
dinsdag:
11:00 - 17:00
woensdag:
11:00 - 17:00
donderdag:
Gesloten
vrijdag:
11:00 - 17:00
zaterdag:
11:00 - 16:00

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

LET OP: de Lifestyle winkel is doorlopend, zonder afspraak, geopend. 

Op donderdagen zijn wij gesloten, maar wel per mail bereikbaar. Buiten de openingstijden: bezoek onze website www.travelxl.nl/haelen.