Voor een persoonlijk en professioneel reisadvies

Wij zijn er voor u om met ons persoonlijke en professionele vakantie-advies een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Om u optimaal van dienst te zijn vragen wij u om een afspraak te maken.

Wilt u boeken? Dat kan online als u klikt op de button >Zoek & Boek< rechtsboven in het gele informatiedeel of mail of bel ons op bovenstaand email adres of telefoonnummer. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar. Of maak eens een afspraak met een van onze Travelplanners om uw vakantie te bespreken!

Klik hieronder op: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisbureau Haelen als uw servicekantoor)
Burg. Aquariusstraat 31
6081 AV Haelen
Nederland
Telefoonnummer: 
0475-590690
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
11:00 - 17:00
dinsdag:
11:00 - 17:00
woensdag:
11:00 - 17:00
donderdag:
Gesloten
vrijdag:
11:00 - 17:00
zaterdag:
11:00 - 16:00

Ons reisbureau is tijdens bovenstaande tijden alleen geopend op afspraak . Dit om u optimaal van dienst te zijn. Op donderdagen zijn wij gesloten, maar wel per mail bereikbaar. Buiten de openingstijden: bezoek onze website www.travelxl.nl/haelen. 

Ons team
Patrick Geelen
Annemarie Ulijn
Anja Heijman-Tekolf
Nieuwe interieur