Voor een persoonlijk en professioneel reisadvies

Wij zijn er voor u om met ons persoonlijke en professionele vakantie-advies een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Om u optimaal van dienst te zijn vragen wij u om een afspraak te maken.

Wilt u boeken? Dat kan online als u klikt op de button >Zoek & Boek< rechtsboven in het gele informatiedeel of mail of bel ons op bovenstaand email adres of telefoonnummer. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar. Of maak eens een afspraak met een van onze Travelplanners om uw vakantie te bespreken!

Klik hieronder op: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Nieuw: bekijk ook ons lifestyle aanbod 

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisbureau Haelen als uw servicekantoor)
Burg. Aquariusstraat 31
6081 AV Haelen
Nederland
Telefoonnummer: 
0475-590690
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
11:00 - 17:00
dinsdag:
11:00 - 17:00
woensdag:
11:00 - 17:00
donderdag:
Gesloten
vrijdag:
11:00 - 17:00
zaterdag:
11:00 - 16:00

Wij zijn weer open!
Je bent voor het boeken van de vakantie weer welkom zonder afspraak! Wel is het nog belangrijk om drukte te vermijden. Kom zo veel mogelijk alleen en op een rustig tijdstip en maak als het kan vooraf een afspraak. Het dragen van een mondkapje blijft verplicht.

Wanneer we op vakantie kunnen en mogen gaan is afhankelijk van Reisadviezen, de regels die het bezoekende land hanteren, de lokale omstandigheden, vaccinaties, etc. Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Bel of mail ons of maak een afspraak via de afsprakenmodule op onze website, ook om te beeldbellen!

Persoonlijke afspraak is ook buiten deze uren mogelijk. Let op: dit zijn aangepaste tijden i.v.m. de coronacrisis.

LET OP: de Lifestyle winkel is doorlopend, zonder afspraak, geopend. 

Op donderdagen zijn wij gesloten, maar wel per mail bereikbaar. Buiten de openingstijden: bezoek onze website www.travelxl.nl/haelen. 

Helaas hebben wij de deuren tijdelijk moeten sluiten. Wij blijven bereikbaar via e-mail, telefoon of maak een afspraak met ons om te videobellen.