Leander Helder

Moeder Aarde Reisadvies - Veilig, vertrouwd & onbezorgd op reis

In deze tijd is het nog belangrijker om onbezorgd een vakantie te kunnen boeken en volop te genieten van de voorpret, wetend dat alles in vertrouwde handen is en goed georganiseerd wordt. Soepele Corona annulerings- en omboekingsvoorwaarden, nieuwe regels, waar kun je op dit moment veilig je reis boeken, allemaal vragen die op dit moment spelen en waar ik het antwoord op kan geven.

Maar ook tijdens de vakantie is een kort lijntje heel prettig! Niet alleen nu maar ook in normale tijden krijg ik hiervoor veel klantenwaardering.

Al vanaf mijn 18e werk ik in de reisbranche, waarvan de laatste 7 jaar als zelfstandig reisadviseur met een kantoor aan huis. Het meeste contact verloopt telefonisch, via Whatsapp en e-mail, maar ook op veilige afstand aan je eigen keukentafel of via online meeting programma’s zoals Teams of Zoom kunnen we prima overleggen.

Zoveel mensen zoveel wensen, het is aan mij om goed naar je te luisteren en mee te denken, zodat de reis perfect aansluit bij jouw persoonlijke interesses en budget. Iedere reis, dichtbij of ver, hoort een onvergetelijk mooie ervaring te zijn.

Belangrijke speerpunten zijn oog voor service, hygiëne en gevoel voor ambiance.

Neem gerust contact met mij op per telefoon, e-mail of vraag via deze website direct een vrijblijvende offerte aan.

Leander Helder
06-40214104

Leander Helder

V E I L I G ,  V E R T R O U W D  &  O N B E Z O R G D  O P  R E I S

Vatropperweg 10 | 1779  GE | Den Oever |(+31) 6-40214104

Ma-di-do-vr 08.30 – 12.30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak

     

 

Zoek & Boek
Den Oever
Nederland
E-mail adres: leander@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
06-40214104
Mobiel: 
06-40214104
Servicekantoor: