Leander Helder

Welkom! Ik ben Travelplanner Leander Helder en mobiel of beter gezegd persoonlijk reisadviseur via TravelXL. Mijn bedrijf heet Moeder Aarde Reisadvies.

Het belangrijkste voordeel van het boeken via een persoonlijk reisadviseur is dat u één gezicht en aanspreekpunt hebt om de reiswensen te bespreken en te boeken. Dit kan bij u thuis, telefonisch of via de mail, en ik ben daarbij niet gebonden aan kantoortijden. Naast een vast en vertrouwd gezicht bied ik de garanties van ANVR en SGR.

Hoe werkt het? U heeft een reis of vlucht op het oog en weet wat u wilt. Of u wilt een reisadvies met de beste prijs/kwaliteit garantie. U wilt boeken maar zeker weten dat boeken ‘veilig en volledig’ is. In dat geval belt of mailt u Moeder Aarde Reisadvies en uw aanvragen zijn binnen 24 uur in behandeling en misschien zelfs afgehandeld.

Ik regel alles! Ik zie het als mijn taak om het de vakantieganger zo gemakkelijk mogelijk te maken. Of het nu gaat om die felbegeerde rondreis, romantische huwelijksreis, stedentrip, cruise, safari, strandvakantie, bedrijfsuitje of een reis op maat. Vanaf de voordeur thuis opgehaald worden door een erkend taxibedrijf, parkeren bij de luchthaven, assistentie op de luchthaven, verzekeringen, visumaanvragen, maaltijden aan boord, stoelreserveringen en check-in maar ook extra’s ter plaatse zoals excursies, transfers, autohuur, een boodschappenpakket bij aankomst, aangepaste kamers, noem maar op. U hoeft nergens meer aan te denken.

Persoonlijk. U krijgt te allen tijde de beste keuze uit het reisaanbod. Juist dankzij een ‘op maat gemaakt’, persoonlijk en betrouwbaar advies. Dus geen wachttijden, geen zoektochten via het internet, geen stapels reisgidsen doorworstelen. Door uw wensen aan mij kenbaar te maken ben ik goed voorbereid en kan ik meerdere vakantiemogelijkheden aan u doorgeven, zodat u wel de voorpret ervaart! U profiteert op die manier van kwaliteit, jarenlange ervaring, deskundigheid en persoonlijke service. Zonder dat het iets extra’s kost.

Allemaal op het moment dat het u uitkomt.

Internet? Wilt u eerst zelf kijken naar de mogelijkheden via Internet? Via bovenstaande button kunt u de mogelijkheden opvragen en ook boeken. De reservering zal bij mij terecht komen en de afhandeling en het contact loopt verder via mij. Dus boeken via Internet maar toch een persoonlijke afhandeling!

Met al uw reisvragen kunt u bij mij terecht, ik hoor graag van u!

Leander Helder, TravelXL@Home Moeder Aarde Reisadvies 

Zoek & Boek
Den Oever
Nederland
E-mail adres: leander@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
06-40214104
Mobiel: 
06-40214104
Servicekantoor: