Het Travelcenter voor de kop van Noord-Holland!

Waarom bij Marijke in Schagen boeken? 

Inmiddels zit ik al zo’n 25 jaar in het reisvak. Eerst in Den Helder, en nu met mijn eigen winkel in Schagen. Sinds 13 september 2014 vindt u mij aan de Molenstraat 19 in Schagen. In de loop der jaren heb ik vele landen bezocht. Mijn favoriete bestemming is en blijft Amerika. Er zijn niet veel plaatsen in de Verenigde Staten waar we niet zijn geweest. Favoriet blijft Californië en Las Vegas!  Maar ook de rondreis door Tanzania met verlenging op Zanzibar heeft heel veel indruk heeft gemaakt.  Mijn PADI duikbrevet heb ik gehaald op Bali.

Maar natuurlijk heb ik ook de populaire bestemmingen bezocht zoals: eigenlijk alles wat betreft Spanje en Portugal. Egypte met een Nijlcruise, diverse Griekse eilanden, autorondreis Turkije, en Malta. Als verre bestemmingen heb ik Bonaire, Brazilië, Canada en Hong Kong bezocht en hebben we 2 keer een cruise door de Caribean gemaakt. Ook het kamperen in een  stacaravan in o.a. Frankrijk en Italië hebben wij onder de knie: de leukste en mooiste kampeerbestemming vind ik Slovenië! Skiën doen we ieder jaar in Oostenrijk. Maar Lapland is de allergeweldigste wintersportvakantie die we hebben gedaan.

Wat voor vakantie u ook wilt: Alles kan! en wij regelen dat tot in de puntjes voor u!

Afspraak?

TravelXL Marijke biedt de klant de mogelijkheid om langs te komen, maar steeds populairder wordt het om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Klik hieronder op: Of maken wij een afspraak bij de klant thuis. Natuurlijk kan, als de klant dat wilt, er ook op onze website www.reisburomarijke.nl geboekt worden.

Wilt u de boeking online, per e-mail of telefonisch afhandelen? Alles is mogelijk!

Groet, Team TravelXL Marijke

 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisburo Marijke als uw servicekantoor)
Molenstraat 19
1741 GJ Schagen
Nederland
Faxnummer: 
0224-216844
Telefoonnummer: 
0224-217666
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
Gesloten
dinsdag:
09:00 - 14:00
woensdag:
09:00 - 14:00
donderdag:
09:00 - 14:00
vrijdag:
09:00 - 14:00
zaterdag:
09:00 - 15:00

Let op: Maandag: gesloten. Dinsdag alleen na telefonisch besproken: op afspraak

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Marijke Abbekerk
Team TravelXL Marijke, Schagen