Het Travelcenter voor de kop van Nood-Holland!

Waarom bij Marijke in Schagen boeken? 

Inmiddels zit ik al zo’n 25 jaar in het reisvak. Eerst in Den Helder, en nu met mijn eigen winkel in Schagen. Sinds 13 september 2014 vindt u mij aan de Molenstraat 19 in Schagen. In de loop der jaren heb ik vele landen bezocht. Mijn favoriete bestemming is en blijft Amerika. Er zijn niet veel plaatsen in de Verenigde Staten waar we niet zijn geweest. Favoriet blijft Californië en Las Vegas!  Maar ook de rondreis door Tanzania met verlenging op Zanzibar heeft heel veel indruk heeft gemaakt.  Mijn PADI duikbrevet heb ik gehaald op Bali.

Maar natuurlijk heb ik ook de populaire bestemmingen bezocht zoals: eigenlijk alles wat betreft Spanje en Portugal. Egypte met een Nijlcruise, diverse Griekse eilanden, autorondreis Turkije, en Malta. Als verre bestemmingen heb ik Bonaire, Brazilië, Canada en Hong Kong bezocht en hebben we 2 keer een cruise door de Caribean gemaakt. Ook het kamperen in een  stacaravan in o.a. Frankrijk en Italië hebben wij onder de knie: de leukste en mooiste kampeerbestemming vind ik Slovenië! Skiën doen we ieder jaar in Oostenrijk. Maar Lapland is de allergeweldigste wintersportvakantie die we hebben gedaan.

Wat voor vakantie u ook wilt: Alles kan! en wij regelen dat tot in de puntjes voor u!

Afspraak?

TravelXL Marijke biedt de klant de mogelijkheid om langs te komen, maar steeds populairder wordt het om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Klik hieronder op: Of maken wij een afspraak bij de klant thuis. Natuurlijk kan, als de klant dat wilt, er ook op onze website www.reisburomarijke.nl geboekt worden.

Wilt u de boeking online, per e-mail of telefonisch afhandelen? Alles is mogelijk!

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisburo Marijke als uw servicekantoor)
Molenstraat 19
1741 GJ Schagen
Nederland
Faxnummer: 
0224-216844
Telefoonnummer: 
0224-217666
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
Gesloten
dinsdag:
09:00 - 14:00
woensdag:
09:00 - 14:00
donderdag:
09:00 - 14:00
vrijdag:
09:00 - 14:00
zaterdag:
09:00 - 16:00

Of op afspraak door ons te bellen.

Van Toerkoop Reisburo Arno/ Marijke naar TravelXL Marijke

Sinds 1 juni 2018 zit ik samen met Arno op het reisburo aan de Molenstraat in Schagen. In 1993 ben ik begonnen bij Toerkoop Reisburo Arno in Den Helder. Na enkele jaren heb ik een uitstapje gemaakt naar Broek op Langedijk, waar ik 3 jaar beb gewerkt . In 1998 zijn Arno en ik samen het reisburo aan de Nieuwe Laagzijde in Schagen begonnen. Na 2 jaar kon ik eindelijk op eigen benen staan, en bleef Arno in Den Helder en ik in Schagen.

Samen met onze gezinnen hebben wij vele landen bezocht en de meeste leuke vakanties gevierd. Vele landen en steden hebben wij bezocht en  daar kunnen wij  u ook alles over vertellen. Cruisen is de specialiteit van Arno. Caribisch gebied is helemaal mijn ding.

Ondanks dat het reisburo niet de gehele dag is geopend, zijn wij wel altijd bereikbaar voor u.

Welke vakantie u ook wilt maken, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste!

Tot snel, Marijke en Arno.

Marijke Abbekerk
Marijke en Arno