Waarom bij Marijke in Schagen boeken? 

Inmiddels zit ik al zo’n 25 jaar in het reisvak. Eerst in Den Helder, en nu met mijn eigen winkel in Schagen. Sinds 13 september 2014 vindt u mij aan de Molenstraat 19 in Schagen. In de loop der jaren heb ik vele landen bezocht. Mijn favoriete bestemming is en blijft Amerika. Er zijn niet veel plaatsen in de Verenigde Staten waar we niet zijn geweest. Favoriet blijft Californië en Las Vegas!  Maar ook de rondreis door Tanzania met verlenging op Zanzibar heeft heel veel indruk heeft gemaakt.  Mijn PADI duikbrevet heb ik gehaald op Bali.

Maar natuurlijk heb ik ook de populaire bestemmingen bezocht zoals: eigenlijk alles wat betreft Spanje en Portugal. Egypte met een Nijlcruise, diverse Griekse eilanden, autorondreis Turkije, en Malta. Als verre bestemmingen heb ik Bonaire, Brazilië, Canada en Hong Kong bezocht en hebben we 2 keer een cruise door de Caribean gemaakt. Ook het kamperen in een  stacaravan in o.a. Frankrijk en Italië hebben wij onder de knie: de leukste en mooiste kampeerbestemming vind ik Slovenië! Skiën doen we ieder jaar in Oostenrijk. Maar Lapland is de allergeweldigste wintersportvakantie die we hebben gedaan.

Wat voor vakantie u ook wilt: Alles kan! en wij regelen dat tot in de puntjes voor u!

Afspraak?

TravelXL Marijke biedt de klant de mogelijkheid om langs te komen, maar steeds populairder wordt het om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Of maken wij een afspraak bij de klant thuis. Natuurlijk kan, als de klant dat wilt, er ook op onze website www.reisburomarijke.nl geboekt worden.

Wilt u de boeking online, per e-mail of telefonisch afhandelen? Alles is mogelijk!

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisburo Marijke als uw servicekantoor)
Molenstraat 19
1741 GJ Schagen
Faxnummer: 
0224-216844
Telefoonnummer: 
0224-217666
Openingstijden: 
zondag: Gesloten
maandag: 09:00 - 12:30
dinsdag: 09:30 - 12:30
woensdag: 09:30 - 12:30
donderdag: 09:30 - 12:30
vrijdag: 09:30 - 12:30
zaterdag: 09:30 - 12:30

Of op afspraak door ons te bellen.

Jambo!
Inmiddels zit ik al zo’n 25 jaar in het reisvak. Eerst in Den Helder, daarna in Broek op Langedijk en nu met mijn eigen winkel in Schagen. Sinds 1 september zijn wij aangesloten bij TravelXl en we hebben zin in deze nieuwe uitdaging. In de loop der jaren heb ik vele landen bezocht. Mijn favoriete bestemming is en blijft Amerika. Maar ook de rondreis door Tanzania heeft heel veel indruk heeft gemaakt. Natuurlijk heb ik ook de populaire bestemmingen bezocht zoals;  Gran Canaria, Tenerife,  Portugal, Israël, Egypte met een Nijlcruise, Mykonos, Aegina, Kreta, Turkije, Mallorca, Menorca en Malta. Als verre bestemmingen heb ik Brazilië, Bali en Hong Kong bezocht en twee keer een cruise door de Caribbean gemaakt. Ook het kamperen in een  stacaravan in o.a. Frankrijk en Italië hebben wij onder de knie, maar de leukste en mooiste kampeer-bestemming vind ik Slovenië! Skiën doen we ieder jaar in Oostenrijk! Maar Lapland is een hele leuke en spannende afwisseling. De steden die ik heb bezocht? Barcelona, Kopenhagen,Parijs, Budapest, Praag, Madrid, Rome, Athene, Istanbul, Lissabon en Wenen. 

Marijke Abbekerk