Minet van Wees

NIEUW: nu ook in 's Hertogenbosch!

Vakantie…wie heeft daar nu geen zin in? Nieuwe indrukken en ervaringen opdoen, genieten van de locale cultuur en heerlijk ontspannen!

Sinds 2002 werk ik als zelfstandig reisadviseur. Op deze manier kan ik mijn cliënten totaal ontzorgen van het tot stand komen van de perfecte vakantie tot na thuiskomst.

Ik werk samen met TravelXL en kan u dus de regelgeving en garanties van de ANVR en SGR bieden.  Vanwege mijn interesse en reislust heb ik al vele bestemmingen wereldwijd bezocht en kan ik u uit eigen hand een onafhankelijk reisadvies geven, conform uw wens.

Ik werk op afspraak op het moment dat u het beste uitkomt. Dit kan per mail, telefoon, bij u thuis of bij mij op kantoor aan de Burg Martenslaan 1 in Leersum.

Op deze manier bespaart u tijd en voorkomt u zelf eindeloze zoektochten op het internet. Boek uw reizen bij uw persoonlijk reisagent, Minet van Wees. Of boek via mijn site: www.travelxl.nl/minet-van-wees

Door mijn jarenlange ervaring in de reiswereld kan ik u datgene bieden wat u van mij mag verwachten: goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundig, betrouwbaar, onafhankelijk, flexibel, klantvriendelijk en vooral klantgericht!

Uw reis is mijn passie!

Met vriendelijke groeten,

Minet van Wees

Bereikbaar: ma,di,wo,do tot 20:00 uur, za tot 14:00 uur, vrijdag gesloten.

Nieuw: Nu ook in 's Hertogenbosch, bel of mail voor een afspraak.

Zoek & Boek
Leersum
Nederland
E-mail adres: minet@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
0343-454610
Mobiel: 
06-53429349
Servicekantoor: