Mirjam van Os - Benschop

Jouw vakantie start bij Reisburo Montfoort

Op 9 december 2013 opende ik de deuren. Tijdens mijn jarenlange KLM/Thomas Cook/OAD/Globe periode heb ik veel reis kennis en ervaring opgedaan.

Ik ben trots dat ik voor duizenden mensen de leukste tijd van het jaar “de vakantie” heb mogen verzorgen. Na het OAD/Globe debacle was de tijd aangebroken om voor mijzelf door te starten met mijn eigen reisburo.
Zoals jullie van mij gewend zijn, blijft de Kwaliteit en Service bij mij hoog in het vaandel staan! Als je geen tijd hebt om langs te komen, dan kom ik graag bij jou/jullie thuis of op locatie langs om de vakantie wensen te bespreken.

Op deze website kunt u 24/7 terecht voor het doorgeven van uw reiswensen, vragen, opmerkingen en uiteraard op de hoogte blijven van al het nieuws uit de reiswereld!

Mirjam van Os-Benschop

 

Volledig assortiment 

Zonvakanties, safari’s, stedenvakanties, autovakanties, stedenreis, weekendje weg, een vakantiepark, bungalow, villa, een vakantiehuis een expeditie reis, of een reis op maat gemaakt? Wij weten voor u de beste reis te vinden. Daarnaast kunt u bij ons campers en motorhomes in Amerika, Australië of Nieuw-Zeeland boeken! Of voordelig een hotel met een keuze uit meer dan 1,5 miljoen accommodaties. Zoekt u een huurauto? Wij bieden u alle mogelijkheden tegen de scherpste prijzen en inclusief alle verzekeringen.

Ruime keuze

Reisburo Montfoort biedt een groot en breed assortiment van reisorganisaties. Juist om de voor jou meest geschikte vakantie of reis te boeken. O.a. alle TUI merken, Club Robinson, De Jong Intra Vakanties, Booking.com, Expedia, Zeetours, Club Med, Sunair, Travel Trend, ID Riva, KRAS, Corendon, Alltours, Discovery Tours, Eurocamp, Sunny Cars, Silverjet, Interhome, Trans Europe citytrips, Allianz verzekeringen en vele specialistische reisorganisaties.

Cruises

Reisburo Montfoort biedt u het complete aanbod aan cruises. Van voordelige riviercruises in Nederland, Europa tot aan zelfs China toe. Of cruises in de Middellandse Zee, Alaska, Noord-Europa of de Caribbean. Of denkt u meer aan een rond-de-wereld cruise? Een expeditie cruise? Welke cruise u ook zoekt, wij bieden u deze.

Luxe aanbod van villa's  en luxe cruises

Reisburo Montfoort heeft zich o.a. gespecialiseerd in het verzorgen van op maat samengestelde luxe vakanties, luxe rondreizen en luxe cruises. Uiteraard beschikt Reisburo Montfoort over het exclusieve aanbod van reisorganisaties als Silverjet, Executive VIP Travel, Club Med en Club Robinson. Reisburo Montfoort beschikt over een groot aanbod van luxe vakantiehuizen en villa’s waar ook ter wereld. Wij weten de mooiste plekjes te vinden.

Contactgegevens

Beperkte openingstijden/op afspraak thuis of op locatie

TravelXLatHome Mirjam van Os-Benschop is zelfstandig ondernemer(KvK 82432112) en aangesloten bij TravelXLatHome. Alle boekingen vallen onder de SGR en ANVR boekingsvoorwaarden van TravelXL Geldrop (SGR2172 / ANVR3924), KvK 17082647.

Zoek & Boek
Montfoort
Nederland
E-mail adres: mirjam@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
0348-234234
Servicekantoor: