Kwaliteit, service & deskundigheid
95+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
uw mobiele reisadviseur

TravelXL@Home Ada van Veen

uw mobiele reisadviseur

Servicekantoor: TravelXL Reisburo Marijke

Heerhugowaard
Nederland
06-40304241
ada-vanveen@travelxlathome.nl

Mijn naam is Ada van Veen, uw mobiele reisadviseur bij TravelXL. Mijn hobby en passie is reizen! Mijn laatste mooie reis net voor de Corona pandemie was Costa Rica, geweldig! Ik heb in de loop van de jaren aardig wat mooie landen binnen en buiten Europa bezocht en kan u daarom goed adviseren en tips geven!


Welkom!

Mijn naam is Ada van Veen, uw mobiele reisadviseur bij TravelXL.

Mijn hobby en passie is reizen! 

Ik heb in de loop van de jaren aardig wat mooie landen binnen en buiten Europa bezocht en kan u daarom goed adviseren en tips geven!

Graag luister ik naar uw reiswensen om u zo een passend reisadvies te kunnen aanbieden. Of dit nu een weekendje weg, cruise, vliegvakantie, stedentrip, wintersportvakantie, excursie/rondreis, wereldreis,  auto-, kampeer of fietsvakantie is. Ook bedrijfsuitjes e.d. zijn bij mij in vertrouwde handen. Voor mij een uitdaging, voor u geen eindeloze zoektochten op internet. Ik heb aardig wat ervaring in het samenstellen van reizen op maat. Graag denk ik met u mee en kan ook zorgen voor alles wat met reizen te maken heeft, zoals visa, verzekeringen, autohuur. Maar ook stoelreservering, inchecken, transfers, parkeren bij Schiphol, excursies enz., verzorg ik graag voor u.

Vakantieplezier moet al beginnen bij het boeken van uw reis!

Voordeel Het fijne van boeken via een persoonlijk reisadviseur is dat u één gezicht en aanspreekpunt heeft voor al uw reiswensen. Persoonlijk, betrouwbaar en deskundig. Via TravelXL heeft u de garanties van ANVR en SGR.

Internet Wilt u toch zelf kijken naar de mogelijkheden via internet; via bovenstaande button “zoek & boek” kunt u de mogelijkheden opvragen en ook boeken. De reservering komt dan bij mij terecht. De boeking wordt dan verder door mij afgehandeld en en u kunt mij dan ook contacten met al uw vragen. Op die manier is het toch nog persoonlijk.

Graag nodig ik u uit contact met mijop te nemen voor een persoonlijk reisadvies.

Ada van Veen, uw adviseuse voor een geslaagde vakantie!

T: 06-40304241

E: ada-vanveen@travelxlathome.nl

W: www,travelXL/Ada van Veen

Contactgegevens:

Heerhugowaard

Nederland

E-mail adres: ada-vanveen@travelxlathome.nl

Telefoonnummer: 

06-40304241

Mobiel: 

06-40304241

Servicekantoor: 

TravelXL Reisburo Marijke

 

Deel dit overal

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Login