Waarom kan je beter een vliegticket kopen bij TravelXL?

Uiteraard vliegtickets kun je op vele manieren kopen. Via het reisbureau, maar ook via websites, per telefoon, email of rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij. Veel aanbieders en airlines maken hier reclame voor. Toch is het verstandiger om je vliegticket bij TravelXL (Travelcenter of reiswebsite) te kopen. Waarom lees je hieronder.

De TravelXL voordelen:

Zeer grote en objectieve keuze
TravelXL biedt je de keus uit tientallen luchtvaartmaatschappijen. Zeker bij een vliegreis met een tussenstop biedt TravelXL je heel veel keus en vaak tegen een lagere vliegticket prijs. Zo zal een airline zelf nooit adviseren een andere airline te kiezen; wij doen dat wel!

Hotel + vlucht + auto boeken?

Dan zit je helemaal goed bij TravelXL. Wij beschikken namelijk over speciale vliegtarieven die bij de samenstelling van een pakketreis(hotel + vlucht of autohuur + vlucht) extra voordelig zijn. Alle Travelcenters beschikken hierover en stellen samen met jou zo'n pakketreis samen. Of kijk op onze site onder < Stel zelf samen> 

Advies
TravelXL adviseert je objectief welke airline het meest verstandig is en waar je eventueel het beste kunt overstappen. Een goedkoop vliegticket kan, door een flinke toeslag op je bagage, of onhandige vertrektijd, of aankomend en vertrekkend op een luchthaven waar je lang in een bus moet zitten om in de stad te komen, toch duur uitvallen. Wij weten ook van de kleine lettertjes. Met onze geavanceerde computersystemen kunnen wij dit voor jou uit zoeken.

Makkelijk betalen
Bij TravelXL maak je zelf uit hoe te betalen contant, pin of Ideal. Gemakkelijk en goedkoop.

Verzekering bij faillissement airline
Luchtvaartmaatschappijen gaan regelmatig failliet. Lastig als je terug naar huis wilt en er is geen vlucht en je maar moet zien om thuis te komen. Want airlines geven geen garanties. Voor slechts €6,- per ticket kan je bij TravelXL hiervoor verzekeren.

Jouw reis loopt anders dan gepland
Je mist je vlucht of je wilt(als je zo'n ticket hebt geboekt waar dat mogelijk is) je geld terug, omdat je je vlucht moest annuleren of de geboekte airline wijzigt de dag van vertrek of tijden. In die gevallen kan het TravelXL Travelcenter je helpen om bijvoorbeeld een andere vlucht te boeken. Ook is het handig te weten dat, als je in het buitenland bent of bij grote calamiteiten als er bijvoorbeeld een vulkaan en aswolk boven IJsland hangt, je ons kan bereiken. Want dan zijn airlines vrijwel niet te bereiken.

Hulp bij klachten
Natuurlijk geeft TravelXL je adviezen wat te doen als je vlucht niet vertrekt of veel te laat aankomt. Zo heb je in bepaalde gevallen recht op een vergoeding van de luchtvaartmaatschappij. Of heb je klachten over je vlucht of over verlies/beschadiging van je koffers. In al deze gevallen kan TravelXL je helpen, wat zeker bij buitenlandse airlines een groot voordeel is.

Eerlijke voorwaarden
TravelXL hanteert de eerlijke ANVR-Boekingsvoorwaarden die met de Consumentenbond zijn overeengekomen. Redelijke voorwaarden en als je een klacht hebt over het boeken en we komen er samen niet uit, dan kan je hiermee naar de Geschillencommissie Reizen.

Je vlucht en meer
Bij TravelXL boek je niet alleen je vlucht, maar zo kunnen wij ook alles erom heen boeken! Altijd tegen minimaal dezelfde prijs maar vaak zelfs beter als je zelf direct een hotel, een reisorganisatie, autoverhuurder wilt boeken! Bovendien checken we of het niet beter en voordeliger kan met een 'all-in' pakket dat wij zelf samenstellen. Zo ben je ervan verzekerd dat je bij TravelXL altijd de beste deal krijgt.  

 

Categorie: