Alle bij de ANVR aangesloten Reisorganisaties bieden u totaalprijzen, wat inhoudt dat de meest voorkomende kortingen en toeslagen aan de kant van de touroperators verwerkt zijn in de prijs per persoon. De, in de zoekresultaten, getoonde prijzen zijn over het algemeen gebaseerd op de laagste totaal prijs op basis van 2 personen in een gedeelde 2 persoonskamer.

Aangezien er tijdens het boekingsproces een aantal keuzes door u gemaakt kunnen worden m.b.t vluchten, kamertypes, bezetting, kinderleeftijden en verzorgingstypes, kunnen deze prijzen wijzigen t.o.v. de oorspronkelijk getoonde prijs.

De op uw boekingsoverzicht getoonde prijzen zijn echter de actuele prijzen. Deze komen rechtstreeks uit de hoofdcomputer van de reisorganisatie aangevuld met additionele producten en services die mogelijk door u zijn gekozen, zoals bijvoorbeeld verzekeringen.

Conform de ANVR voorwaarden zullen wij u tevens bemiddelingskosten in rekening brengen. Ook deze kosten worden vertoond op het boekingsoverzicht. TravelXL berekent voor een boeking bij een reisorganisatie slechts €15,-, dit bedrag staat apart vermeld op de kassabon.

Categorie: