TravelXL hanteert voor vakantieboekingen die op de website www.travelxl.nl of op websites van reisorganisaties waar u bij de boeking aan heeft gegeven dat u de boeking verder door ons wilt laten afhandelen( kost u iets extra maar is wel erg handig!) €15,- boekings/ reserveringskosten. Met uitzondering van geboekte vakanties van Corendon en TUI waarvoor maximaal € 20,- per boeking door het afhandelende Travelcenter apart zullen worden doorbelast.

Voor vliegtickets die op de website www.travelxl.nl zijn geboekt, worden administratiekosten van slechts € 15,- per ticket in rekening gebracht.Onze Travelcenters hanteren voor boekingen direct aan de balie gemaakt administratiekosten van circa € 29,50 tot € 39,- per boeking. Dit is afhankelijk van de vestiging. De administratiekosten behoren tot de laagste in Nederland. Bij een reis van gemiddeld 3x personen is dat nog geen €10,- per persoon. Hiervoor krijgt u niet alleen persoonlijk advies maar tevens een TravelXL XL-Prijscheck. Ook kunt u bij eventuele klachten, problemen altijd een gratis beroep doen op onze service.

Onze andere voordelen:

  •  Zeer grote en objectieve keuze: zeker bij het direct boeken bij een reisorganisatie zal deze nooit adviseren een andere organisatie te kiezen; wij doen dat wel.
  •  Advies: TravelXL adviseert objectief welke touroperator de beste prijs/ kwaliteit biedt. Met onze geavanceerde computersystemen kunnen wij dit namelijk vergelijken en boeken.
  •  Verzekering: Ook reisorganisaties gaan regelmatig failliet. Lastig als je terug naar huis wilt en er is geen vlucht en je maar moet zien om thuis te komen. Vandaar dat wij altijd de juiste verzekering voor u regelen. Bovendien verkopen wij uitsluitend reisorganisaties die bij ANVR en SGR zijn aangesloten opdat u geen risico loopt.
  •  Problemen onderweg: zijn er problemen onderweg, klachten of wat anders? Ook hier helpen de Travelcenters van TravelXL u bij het vinden van een oplossing en nemen actie. Bijvoorbeeld als er boven IJsland een aswolk hangt of bij stakingen, etc.
  •  Eerlijk:  TravelXL hanteert de eerlijke ANVR-Algemene Reizigersvoorwaarden die met de Consumentenbond zijn overeengekomen. Redelijke voorwaarden en als je een klacht hebt over het boeken en we komen er samen niet uit, dan kan je hiermee naar de Geschillencommissie Reizen.

 (wijzigingen voorbehouden)

Categorie: