TravelXL ’t Woerkums Reisbureau is al jaren een vertrouwd begrip in Woudrichem en omgeving. 

Boek juist uw vakantie bij ons. Waarom? Lees verder hieronder.

In al die jaren hebben wij met veel plezier en enthousiasme heel veel mooie vakantiereizen mogen organiseren. Vanuit onze vakkennis, persoonlijke benadering en uitstekende service is ons streven om voor iedereen een mooie reis in elkaar te zetten. Bent u op zoek naar een zonvakantie, binnen of buiten Europa, een wintersportvakantie, een cruise of een stedentrip? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de bekende Nederlandse touroperators reserveren wij ook reizen via Duitse organisaties, waarbij met name in de vakantieperiodes grote prijsvoordelen mogelijk zijn. Uiteraard reserveren wij ook “losse” vliegtickets en is het mogelijk om, dankzij onze lokale agenten, op vrijwel alle bestemmingen reizen “op maat” voor u samen te stellen. Natuurlijk hoeft het geen betoog dat vrijwel alle bestemmingen wel door één van onze Travelplanners zijn bezocht. Bij elkaar hebben wij meer dan 45 jaar reiservaring in huis!

Voor informatie mag u ons altijd bellen of e-mailen, wij helpen u graag!

Tot ziens, Hans, Bettine, Miranda en Barbara

Klik hieronder op 

Wilt u boeken? Dat kan online als u klikt op de button >Zoek & Boek< rechtsboven in het gele informatiedeel of mail of bel ons op bovenstaand email adres of telefoonnummer. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL 't Woerkums Reisbureau als uw servicekantoor)
't Rond 1b
4285 DE Woudrichem
Nederland
Telefoonnummer: 
0183-307370
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
09:00 - 18:00
dinsdag:
09:00 - 18:00
woensdag:
09:00 - 18:00
donderdag:
09:00 - 18:00
vrijdag:
09:00 - 18:00
zaterdag:
10:00 - 16:00

Afspraak? op vrijdagavond bieden wij de mogelijkheid om tussen 18.00 en 19.30 een persoonlijke afspraak te maken.

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Hans van der Matten Hans van der Matten zit alweer 16 jaar in de reiswereld. Hij is de eigenaar en oprichter van TravelXL ’t Woerkums Reisbureau. Hans is enthousiast, flexibel en hij heeft een no nonsens mentaliteit. Zijn favoriete bestemmingen zijn: Curaçao, Mexico, Aruba, Vietnam, New York, de Griekse eilanden en Cuba. Ook heeft Hans veel ervaring met cruises. Voor maatwerk, vluchten, pakketreizen en uw ultieme cruise-ervaring bent u bij Hans aan het juiste adres!

Miranda Verweij  Miranda heeft ruim 15 jaar ervaring in de reiswereld en werkt inmiddels 7 jaar bij TravelXL ’t Woerkums Reisbureau. Miranda is gedreven en enthousiast om voor iedere reiziger een geschikte reis samen te stellen. De favoriete bestemmingen van Miranda zijn: Mexico, Curaçao, Costa Rica, Canada, West-Amerika, Zuid-Spanje en de Griekse eilanden. Ook voor kampeervakanties kunt u bij haar terecht. Miranda helpt u graag bij al uw vakantiewensen!

Bettine Visser Bettine werkt alweer 11 jaar bij TravelXL ’t Woerkums Reisbureau. Met veel enthousiasme en passie voor het reizen stelt zij al uw reizen op maat voor u samen. Zij is de specialist voor uw reizen naar Zuid-Afrika, IJsland, Mexico en diverse Europese bestemmingen zoals Zuid-Frankrijk, Spanje, Toscane en Turkije. Van steden zoals Barcelona, Madrid, Londen, New York en Berlijn heeft zij tijdens haar bezoeken genoten. Daarnaast voelt zij zich aangetrokken tot de wereld van de cruises, dankzij haar reiservaring met AIDA Cruises. Bent u op zoek naar een reis die anders is dan standaard, dan helpt Bettine u graag!

Samen meer dan 45 jaar reiservaring!

Hans van der Matten, directeur/ eigenaar
Miranda Verweij
Bettine Visser