Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TravelXL EMVEE
Rijnlaan 34
3522 BN Utrecht
Nederland
030-2851411
emvee@travelxl.nl
Contact
Door onze persoonlijke benadering, uitgebreide service en vertrouwde gezichten zijn wij de afgelopen jaren sterk gegroeid. Wij bieden alle soorten reizen zoals zonvakanties, verre vakanties, steden en wintersport. Daarnaast bieden wij maatwerk reizen aan. Een reis speciaal op maat gemaakt die helemaal aansluit bij uw wensen en budget.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00-16:00
woensdag: 10:00-16:00
donderdag: 10:00-16:00
vrijdag: 10:00-16:00
zaterdag: 10:00-13:00

Nieuwsbrief

TravelXL EMVEE Utrecht

Voor maatwerk van vakantie- en zakenreizen, wereldwijd!


Door de persoonlijke benadering, uitgebreide service en vertrouwde gezichten is TravelXL EMVEE de afgelopen jaren sterk gegroeid. Wij bieden alle soorten reizen zoals zonvakanties, verre vakanties, steden en wintersport.

 

Daarnaast bieden wij maatwerk reizen aan. Een reis speciaal op maat gemaakt die helemaal aansluit bij uw wensen en budget. 

Wij verzorgen niet alleen de reis maar ook autohuur, stoelreservering, online inchecken, benodigde visa of parkeren op de luchthaven. Onze passie is reizen en dat doen we dan ook vaak en veel. Met elkaar hebben we al bijna de hele wereld gezien. Hierdoor kennen we de mooiste plekjes en kunnen wij uw ideale vakantie samenstellen. U bent bij ons aan het juiste adres voor ideeën en inspiratie om uw topvakantie te vinden. U bent van harte welkom bij ons in de winkel voor een kopje koffie en een uitgebreid reisadvies. Een afspraak maken op een door u gekozen tijdstip is altijd mogelijk. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Aan de hand van uw wensen maken we een uitgebreide offerte met bijzondere accommodaties en tips! En wanneer u toch liever thuis achter de computer op zoek gaat naar een mooie vakantie, dan kunt u terecht op onze website.

 

Vacatures bij TravelXL EMVEE 

Wij zijn op dit moment niet op zoek naar nieuwe medewerkers. Wil je wel graag bij ons komen werken? Stuur gerust je sollicitatie aan ons door. Heb je vragen? Neem dan contact op: m.vanvliet@travelxl.nl.

Medewerkers

Mariska en reizen gaan al 25 jaar hand in hand. Als kind droomde zij al van het reizen naar verre landen en het opsnuiven van vreemde culturen. In 2003 startte Mariska met TravelXL EMVEE Utrecht haar eigen reisbureau. Ze doet niets liever dan ontdekken van bijzondere bestemmingen en het overbrengen van haar liefde voor reizen. Ze heeft veel gezien van de wereld. Mariska zorgt ervoor dat de voorpret begint op het moment dat uw reiswensen bij haar bekend zijn! Mariska van Vliet Mariska en reizen gaan al 25 jaar hand in hand. Als kind droomde zij al van het reizen naar verre landen en het opsnuiven van vreemde culturen. In 2003 startte Mariska met TravelXL EMVEE Utrecht haar eigen reisbureau. Ze doet niets liever dan ontdekken van bijzondere bestemmingen en het overbrengen van haar liefde voor reizen. Ze heeft veel gezien van de wereld. Mariska zorgt ervoor dat de voorpret begint op het moment dat uw reiswensen bij haar bekend zijn!
Kim is inmiddels ook een bekend gezicht in de reiswereld. Ze heeft veel gezien van de wereld en is een ware avonturier die vaak de wat minder voor de hand liggende landen opzoekt. Dit brengt haar naar plekken die anderen nog niet ontdekt hebben. Bijzonder vond Kim de rondreis door Nicaragua maar ook cruises zijn Kim ook niet onbekend. Of het nu dichtbij huis is, of uren in het vliegtuig naar het vakantieadres? Kim is grenzeloos op de hoogte! Kim van Miert Kim is inmiddels ook een bekend gezicht in de reiswereld. Ze heeft veel gezien van de wereld en is een ware avonturier die vaak de wat minder voor de hand liggende landen opzoekt. Dit brengt haar naar plekken die anderen nog niet ontdekt hebben. Bijzonder vond Kim de rondreis door Nicaragua maar ook cruises zijn Kim ook niet onbekend. Of het nu dichtbij huis is, of uren in het vliegtuig naar het vakantieadres? Kim is grenzeloos op de hoogte!
Janka is al ruim 15 jaar werkzaam in het toerisme. Zij heeft in 2018/2019 een wereldreis gemaakt en is met een schat aan ervaring het EMVEE team komen versterken. Van de pure natuur in Indonesië tot de machtige Inca-stad Machu Picchu in Peru. De San Blas eilanden in Panama hebben een bijzonder plekje bij Janka, wat een paradijs! Heeft ze een paar dagen vrij, dan boekt ze een stedentripje of gaat ze op roadtrip dichtbij. Janka zet uw reiswensen om in ervaringen voor het leven! Janka Hoefakker Janka is al ruim 15 jaar werkzaam in het toerisme. Zij heeft in 2018/2019 een wereldreis gemaakt en is met een schat aan ervaring het EMVEE team komen versterken. Van de pure natuur in Indonesië tot de machtige Inca-stad Machu Picchu in Peru. De San Blas eilanden in Panama hebben een bijzonder plekje bij Janka, wat een paradijs! Heeft ze een paar dagen vrij, dan boekt ze een stedentripje of gaat ze op roadtrip dichtbij. Janka zet uw reiswensen om in ervaringen voor het leven!
Rozemarijn heeft haar afstudeeropdracht bij TravelXL EMVEE afgerond voor haar studie Small Business & Retail Management. Na het afronden van haar studie is ze voor 3 maanden gaan rondreizen door Azië en met een rugzak vol reisverhalen teruggekomen. Wat een prachtige landen heeft ze daar bezocht en zoveel kennis vergaard. Haar grootste hobby; Reizen en zoveel mogelijk landen van haar bucketlist afstrepen! Haar reishart gaat sneller kloppen van het groene Suriname, met een jungle vol rijkdom! Rozemarijn de Greeuw Rozemarijn heeft haar afstudeeropdracht bij TravelXL EMVEE afgerond voor haar studie Small Business & Retail Management. Na het afronden van haar studie is ze voor 3 maanden gaan rondreizen door Azië en met een rugzak vol reisverhalen teruggekomen. Wat een prachtige landen heeft ze daar bezocht en zoveel kennis vergaard. Haar grootste hobby; Reizen en zoveel mogelijk landen van haar bucketlist afstrepen! Haar reishart gaat sneller kloppen van het groene Suriname, met een jungle vol rijkdom!
Copyright TravelXL 2022 | Inloggen