Reisverzekeringen

Uw verzekering is bij TravelXL in goede handen. U kunt hieronder direct uw premie berekenen en verzekering afsluiten bij de Europeesche verzekeringen.

Doorlopende Verzekering voor Reizen

De Doorlopende Verzekering voor Reizen van de Europeesche verzekert u als u op reis bent, maar ook als u uw reis moet annuleren.

Kortlopende Reisverzekering

Kortlopend en compleet. De perfecte reisverzekering van de Europeesche voor een onbezorgde vakantie.

Kortlopende Annuleringsverzekering

Kortlopend en compleet. De perfecte reisverzekering van de Europeesche voor een onbezorgde vakantie.

Lang-op-Reisverzekering

Zonder zorgen op wereldreis, studiereis, stage of werkvakantie naar het buitenland. Dé verzekering van de Europeesche voor de ware globetrotter.

 

Het hoe en waarom?

Reisverzekering noodzakelijk?

Het afsluiten hiervan is sterk aan te raden. U kunt immers ter plaatse te maken krijgen met hoge kosten bijvoorbeeld als u wordt opgenomen in een ziekenhuis of gerepatrieerd dient te worden naar Nederland. Ook worden de kosten door diefstal of door schade aan uw bagage of logies door onze reisverzekering vergoed. Daarnaast kunt u zaken als geld, bijzondere sporten, ongevallen e.d. tegen extra betaling meeverzekeren.

Voor de verzekeringen geldt dat dekking plaatsvindt op basis van de verzekeringsvoorwaarden.

Annuleringsverzekering noodzakelijk?

Stel dat u voor vertrek door een onvoorziene gebeurtenis uw vakantie moet annuleren dan kunnen de annuleringskosten oplopen tot 100% van uw reissom. Ook tijdens uw vakantie kunt u ermee te maken krijgen en gedwongen worden uw reis vroegtijdig af te breken. Met het afsluiten van een annuleringsverzekering dekt u in beide gevallen het annuleringsrisico af. Een  annuleringsverzekering heeft niet alleen betrekking op u en uw reisgenoten, maar ook op uw eerste en tweede graads familie en indien gewenst op vrienden, kennissen, zaakwaarnemers e.d.

Voor de verzekeringen geldt dat dekking plaatsvindt op basis van de verzekeringsvoorwaarden.

Het afsluiten van een verzekering gaat snel en is erg makkelijk!

Afsluiten van een verzekering is mogelijk online te doen, door hierboven aan te klikken of door een bezoek aan een van onze Travelcenters. Uiterlijk binnen 7 dagen na boeking moet de annuleringsverzekering worden afgesloten. Tot 1 dag voor vertrek kunt u nog een reisverzekering afsluiten. De verzekeringspolis en voorwaarden ontvangt u direct of van ons Travelcenter online. Wij adviseren u de informatie( klik op de info- button) die bij elke verzekering geldt goed door te lezen. Twijfelt u welke de juiste voor u is? Neem dan contact op met een van onze Travelcenters.

Onze verzekerings app is altijd handig op reis! Met medisch woordenboek in 10 talen.

Onbezorgd op reis met de Hulp op Zak app!

Met Hulp op Zak kunt u medische informatie bekijken over uw (toekomstige) vakantieland. Wat zijn de veel voorkomende medische aandoeningen en is het bijvoorbeeld verstandig om u vooraf te laten vaccineren? De gratis app is voorzien van een uitgebreide medische vraagbaak, een medisch woordenboek in 10 talen én de nummers van alle Nederlandse alarmcentrales.

  • Werkt zonder internetverbinding, dus geen hoge internetkosten in het buitenland!
  • Is gratis en werkt op iPhone, iPod, iPad en Android
  • Kwallenbeet, ziekte of andere medische zorgen tijdens uw reis? Hulp op Zak geeft uitgebreide informatie en tips over een groot aantal ziekten en aandoeningen.
  • In één oogopslag ziet u welke ziekten vaak voorkomen op uw bestemming. Handig: u leest ook meteen of u vooraf een inenting nodig heeft.
  • Een compleet medisch woordenboek in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Turks, Pools en Russisch. Wel zo handig als u met een buitenlandse arts of hulpverlener moet communiceren. De app bevat de nummers van vrijwel alle Nederlandse alarmcentrales