Ans Sleegers

Vakantie…wie heeft daar nu geen zin in? Nieuwe indrukken en ervaringen opdoen, genieten van de locale cultuur en heerlijk ontspannen! Sinds 1995 werk ik als zelfstandig reisadviseur. Op deze manier kan ik mijn cliënten totaal ontzorgen van het tot stand komen van de perfecte vakantie tot na thuiskomst. 

Ik werk samen met TravelXL en kan u dus de regelgeving en garanties van de ANVR en SGR bieden.  Vanwege mijn interesse en reislust heb ik al vele bestemmingen wereldwijd bezocht en kan ik u uit eigen hand een onafhankelijk reisadvies geven, conform uw wens. 

Ik werk op afspraak op het moment dat u het beste uitkomt. Dit kan per mail, telefoon, bij u thuis of bij mij op kantoor aan de Julianastraat 16 in Bakel. Op deze manier bespaart u tijd en voorkomt u zelf eindeloze zoektochten op het internet. Boek uw reizen bij uw persoonlijk reisagent, Ans Sleegers.

Of boek via mijn site: www.travelxl.nl/ans-sleegers. Door mijn jarenlange ervaring in de reiswereld kan ik u datgene bieden wat u van mij mag verwachten: goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundig, betrouwbaar, onafhankelijk, flexibel, klantvriendelijk en vooral klantgericht!

Uw reis is mijn passie! 

Met vriendelijke groet,

Ans Sleegers

Zoek & Boek
Bakel
Nederland
E-mail adres: ans@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
0492-343101
Mobiel: 
06-51806705
Servicekantoor: