Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Informerende en inspirerende blogs

Onze blog artikelen

Regelmatig publiceren wij leuke blogs om te inspireren en informeren


Om je te inspireren en informeren publiceren wij hier leuke artikelen, wetenswaardigheden, soms van sponsors of onze eigen medewerkers. Heb je een vraag? neem dan contact op met een van de TravelXL Travelcenters of ZRA's van TravelXL@Home.

Qatar Group

Wat is er te doen in Qatar?

Door de compacte omvang en gemakkelijke bereikbaarheid is er tijdens een bezoek aan Qatar in korte tijd heel veel te beleven. Duik in de ziel van Qatar in Souq Waqif en ga op zoek naar traditionele geschenken die je kunt vinden bij de vele marktkramen van deze marktplaats. Daarnaast biedt dit land een overvloed aan onontdekte ervaringen en gevarieerde routes die geschikt zijn voor elk type reiziger. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit bijzondere land.DOHA

Zwitserland Group

Zwitserland is duurzaam onderweg

Duurzaam reizen en leven zit in het DNA van de Zwitsers. Dit noemen we dan niet Sustainable, maar Swisstainable. Met het openbaar vervoer reis je zorgeloos naar Zwitserland. De aankomst per trein vanuit Nederland garandeert een aangenaam begin van de vakantie: handig, snel, comfortabel en klimaatvriendelijk. Treinen stoten minder CO2 uit dan welk ander gemotoriseerd vervoermiddel dan ook. Dit is te danken aan hun energiebron: waterkracht. Maar niet alleen treinenreizen zijn milieuvriendelijk in Zwitserland.

Weergeven
137x
MALLORCA: DE 10 HOTSPOTS Group

Mallorca: de 10 hotspots

Het kan natuurlijk zo zijn dat je liever de stadsdrukte achter je laat omdat natuurgebieden veel meer tot jouw favorieten behoren. Ook deze locaties vind je in deze top 10 aan bezienswaardigheden. Zo heeft de natuur zelfs nog 'verborgen gebieden', locaties die je van 'de buitenkant' nog niet kan zien... Dit Spaanse eiland is dus zeer divers: van mondaine steden tot geheime plekken in de natuur. Nu ben je vast benieuwd geraakt. 'Waar vind ik al dit moois?', zul je vast denken. Je leest het hieronder in de top 10 bezienswaardigheden van Mallorca.

Weergeven
140x
Gran Canaria Group

Gran Canaria

Dit is waarom Gran Canaria het leukste Canarische eiland is! Gran Canaria ligt dichterbij Afrika dan bij Europa en daarom is het een perfecte zonbestemming om de koude en natte wintermaanden in ons land door te komen. En waarom ook niet? Wie is er nu niet toe aan zon, zee, strand én een welverdiende vakantie? 

Mauritius bij TravelXL Group

Mauritius

Mauritius is een klein, exotisch paradijs, een heerlijk bounty eiland, een vakantiebestemming voor iedereen!Mauritius staat bekend als de luxe strandbestemming in de Indische Oceaan, waar tot voor kort enkel de rijken der aarde kunnen verblijven. Mauritius is een prachtige en luxe strandbestemming en door de directe luchtmogelijkheden van KLM, Emirates en Etihad betaalbaarder dan je zou verwachten. Mauritius is niet alleen een heerlijk zon en relax paradijs. Voor de echte watersporter is hier zo veel te vinden dat keuze niet makkelijk is.

Zakynthos bij TravelXL Group

Zakynthos

De 6 leukste plekken op ZakynthosMet meer dan 6.000 eilanden is Griekenland enorm. Slechts een klein deel is bewoond en ieder Grieks eiland heeft haar eigen charme. Een van de mooiste eilanden is Zakynthos, met oogverblindend mooi water, heerlijke zandstranden en genoeg te doen voor iedereen. 

Oman Group

Oman een onontdekte parel

Oman is meer dan alleen Muscat en omgeving. Hoewel je in deze regio een fascinerende combinatie kunt maken van eeuwenoude cultuur, weelderige wadi’s, ruige bergen en resorts aan het strand zijn er twee regio’s die een reis naar Oman echt afmaken; Musandam en Dhofar. 

Valencia Group

Valencia in herfst en winter

Valencia, de ideale bestemming in de herfst!  De uitstekende ligging aan de Middellandse Zee en de milde temperaturen tot ver in december, maken Valencia de perfecte stad om in de herfst en winter van te genieten.

Papagayo Beach Resort Group

Papagayo Beach Resort

Het onlangs gerenoveerde zwembad van Papagayo Beach Resort is nu open voor alle gasten van ons resort. De verschillende nieuwe cabana’s bieden veel schaduw, ruimte en volop privacy om volledig te genieten van een ontspannen dag bij het zwembad. Door de moderne ligstoelen op de voorste rij van het zwembad te plaatsen, kunnen onze gasten het zonnebaden gemakkelijk afwisselen met een verfrissende duik. Het zwembad is gelegen in een prachtige tropische tuin en is dusdanig ontworpen dat gasten op de verschillende plateaus in het zwembad kunnen zwemmen, zitten en relaxen.

Holland House Group

Genieten op St. Maarten

Genieten op St. Maarten''Het Holland house krijgt van mij een dikke 10 wat werkt daar een fijn leuk en gastvrij behulpzaam team!''''Super fijn hotel, pal aan het strand, erg vriendelijk personeel, schoon en echt schitterende kamers. Een genot om hier te verblijven.''''Wat een ervaring. Dit hotel zit pal aan het strand. Vanuit de achterkant steek je een boulevard over en zit op het strand. De strandstoelen van het hotel maken de ervaring exclusief. Echt perfect.''

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen