Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TravelXL Poel
Stationsweg 69
9471 GL Zuidlaren
Nederland
050-4095990
poel@travelxl.nl
Contact
Waarom u door ons uw reis laat verzorgen ? Wij zijn deskundig. We weten uw wensen te vertalen en om te zetten in de reis die bij u past. We beschikken over de meest uitgebreide zoeksystemen en hebben vertegenwoordigingen over de hele wereld. Hierdoor kunnen we de beste prijzen bieden. Een reis op internet gezien ? Vraag voor dezelfde reis gerust een offerte bij ons aan. Veelal kunnen wij deze reis voor dezelfde prijs verzorgen of zelfs goedkoper. Wij ontzorgen, zodat u met een gerust gevoel op vakantie kan gaan. We zijn eenvoudig te bereiken. 1 vertrouwd aanspreekpunt, waar u altijd terecht kunt.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 13:00-17:00
dinsdag: 10:00-17:00
woensdag: 10:00-17:00
donderdag: 10:00-17:00
vrijdag: 10:00-17:00
zaterdag: Gesloten

Nieuwsbrief

TravelXL Poel

uw vakantiewensen vertalen wij in de reis die bij u past


Wij zijn deskundig. We weten uw wensen te vertalen en om te zetten in de reis die bij u past. We beschikken over de meest uitgebreide zoeksystemen en hebben vertegenwoordigingen over de hele wereld. Hierdoor kunnen we de beste prijzen bieden.

Heeft u een reis op internet gezien ? Vraag voor dezelfde reis gerust een offerte bij ons aan. Veelal kunnen wij deze reis voor dezelfde prijs verzorgen of zelfs goedkoper.

Wij ontzorgen, zodat u met een gerust gevoel op vakantie kan gaan. We zijn eenvoudig te bereiken. 1 vertrouwd aanspreekpunt, waar u altijd terecht kunt.

Weet u al precies wat u wilt?  Boek dan op deze makkelijke website en wij regelen de rest voor u tot in de puntjes!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanneer u mogelijk andere vragen heeft.

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Twijfelt u nog ? Bel of mail ons en we helpen u graag vrijblijvend.

André Poel

Copyright TravelXL 2022 | Inloggen