Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Kanaalstraat 24
2161 JL Lisse
Nederland
0252-419138
lisse@travelxl.nl
Contact
Laat u ontzorgen. Een vakantie is voor iedereen een belangrijke periode van ontspanning en plezier. Geniet van uw vakantie en van de voorpret die begint tijdens het zoeken en boeken. Ons enthousiast en deskundig team weet als geen ander voor u de perfecte reis samen te stellen. Wij beschikken over een schat aan kennis en hebben vele bestemming voor u bezocht. Wij zorgen ervoor dat, ongeacht welke vakantie u boekt, alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd is! Voor alle vakanties: zon, winter, stedentrips, golfreizen, cruises, lastminutes, exclusief of maatwerk reizen bent u bij ons aan het juiste adres. Laat de tijdrovende zoektochten op internet achter u en kom gezellig bij ons langs in Lisse. De koffie staat altijd voor u klaar. Bent u niet in de gelegenheid ons te bezoeken kunt u ons per telefoon of mail bereiken. Graag tot ziens! Team TravelXL Beuk Lisse: Susanne van Burken, Jennifer Frederiks en Irene Wit.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: Gesloten
dinsdag: 9:30-17:30
woensdag: 9:30-17:30
donderdag: 9:30-17:30
vrijdag: 9:30-17:30
zaterdag: 10:00-16:00

Nieuwsbrief

TravelXL Beuk Lisse

Vakantie boeken? Laat u ontzorgen.


 

 

Welkom!

Een vakantie is voor iedereen een belangrijke periode van ontspanning en plezier. Geniet van uw vakantie en van de voorpret die begint tijdens het zoeken en boeken. Ons enthousiast en deskundig team weet als geen ander voor u de perfecte reis samen te stellen. Wij beschikken over een schat aan kennis en hebben vele bestemmingen voor u bezocht. Wij zorgen ervoor dat, ongeacht welke vakantie u boekt, alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd is!

Voor alle vakanties: zon, winter, stedentrips, golfreizen, cruises, lastminutes, exclusief of maatwerk reizen bent u bij ons aan het juiste adres. Laat de tijdrovende zoektochten op internet achter u en kom gezellig bij ons langs in Lisse. 

Wij werken graag op afspraak!

Om u deskundig te adviseren nemen wij graag de tijd voor u en werken daarom graag op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Ook kunt u een afspraak maken via deze knop op onze website. 

onbekend.jpg


Geen afspraak? Je mag uiteraard altijd binnenlopen maar dan kunnen we niet garanderen direct tijd te hebben. Het is voor uzelf en voor ons dus fijn als u een AFSPRAAK maakt. Wij zien of horen u graag voor het regelen van een mooie vakantie. Wij maken uw vakantiedromen graag waar…! 

Tot spoedig ziens de koffie staat klaar!

Team TravelXL Beuk Lisse: Susanne van Burken, Jennifer Frederiks en Irene Wit.

 

 

 

Bestel hier uw reisgidsen met zeer hoge kortingen!

TravelXL reisgidsen

 

Bekijk onze Inspratie Brochure snel! Heerlijk wegdromen en alvast genieten.

 

 

Copyright TravelXL 2022 | Inloggen