Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
foto gevel TravelXL Beuk Lisse
Kanaalstraat 24
2161 JL Lisse
Nederland
0252-419138
lisse@travelxl.nl
Contact
Laat u ontzorgen. Een vakantie is voor iedereen een belangrijke periode van ontspanning en plezier. Geniet van uw vakantie en van de voorpret die begint tijdens het zoeken en boeken. Ons enthousiast en deskundig team weet als geen ander voor u de perfecte reis samen te stellen. Wij beschikken over een schat aan kennis en hebben vele bestemming voor u bezocht. Wij zorgen ervoor dat, ongeacht welke vakantie u boekt, alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd is! Voor alle vakanties: zon, winter, stedentrips, golfreizen, cruises, lastminutes, exclusief of maatwerk reizen bent u bij ons aan het juiste adres. Laat de tijdrovende zoektochten op internet achter u en kom gezellig bij ons langs in Lisse. De koffie staat altijd voor u klaar. Bent u niet in de gelegenheid ons te bezoeken kunt u ons per telefoon of mail bereiken. Graag tot ziens! Team TravelXL Beuk Lisse: Susanne van Burken, Jennifer Frederiks en Irene Wit.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: Gesloten
dinsdag: 9:30-17:30
woensdag: 9:30-17:30
donderdag: 9:30-17:30
vrijdag: 9:30-17:30
zaterdag: 10:00-16:00

TravelXL Beuk Lisse

Vakantie boeken? Laat u ontzorgen.


 

Welkom!

Een vakantie is voor iedereen een belangrijke periode van ontspanning en plezier. Geniet van uw vakantie en van de voorpret die begint tijdens het zoeken en boeken. Ons enthousiast en deskundig team weet als geen ander voor u de perfecte reis samen te stellen. Wij beschikken over een schat aan kennis en hebben vele bestemming voor u bezocht. Wij zorgen ervoor dat, ongeacht welke vakantie u boekt, alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd is!

Voor alle vakanties: zon, winter, stedentrips, golfreizen, cruises, lastminutes, exclusief of maatwerk reizen bent u bij ons aan het juiste adres.Laat de tijdrovende zoektochten op internet achter u en kom gezellig bij ons langs in Lisse. De koffie staat altijd voor u klaar.Maak eens een afspraak! Bent u niet in de gelegenheid ons te bezoeken kunt u ons per telefoon of mail bereiken. Graag tot ziens!

Team TravelXL Beuk Lisse: Susanne van Burken, Jennifer Frederiks en Irene Wit.

Deel dit overal

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen