Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TravelXL Reisbureau TéDéTé
Langestraat 22
8281 AL Genemuiden
Nederland
038-3854961
genemuiden@travelxl.nl
Contact
50 jaar TravelXL Reisbureau TéDéTé Aart Timmerman richtte vijftig jaar geleden TéDéTé op. En dus konden de huidige eigenaren Jan en Gert Tuinman in oktober een jubileum voeren. Als TravelXL leggen ze zich momenteel vooral toe op de reisbureautak van het bedrijf. In al die jaren hebben wij met veel plezier en enthousiasme heel veel mooie vakantiereizen mogen organiseren. Vanuit onze vakkennis, persoonlijke benadering en service is ons streven om voor iedereen een mooie reis in elkaar te zetten. Bent u op zoek naar een zonvakantie, binnen of buiten Europa, wintersport, een cruise of stedentrip dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 10:00-12:00, 13:30-17:00
dinsdag: 10:00-12:00, 13:30-17:00
woensdag: 10:00-12:00, 13:30-17:00
donderdag: 10:00-12:00, 13:30-17:00
vrijdag: 10:00-12:00, 13:30-17:00
zaterdag: 10:00-12:00

Nieuwsbrief

TravelXL Reisbureau TéDéTé Genemuiden

Al meer dan 50 jaar uw trouwe partner


Meer dan 50 jaar TravelXL Reisbureau TéDéTé

Aart Timmerman richtte vijftig jaar geleden TéDéTé op. En dus konden de huidige eigenaren Jan en Gert Tuinman in oktober een jubileum voeren.

Als TravelXL leggen ze zich momenteel vooral toe op de reisbureautak van het bedrijf.

Oom Aart begon aan huis een reisbureau en vormde samen met Jan van Dijk (Cafe ’t Centrum) en Bertus Tuinman (Foto Tuinman) de VOF TeDeTe. Het fotogedeelte en het reisbureau vestigde zich kort daarna in het oude gemeentehuis aan de Langestraat.

In al die jaren hebben wij met veel plezier en enthousiasme heel veel mooie vakantiereizen mogen organiseren. Vanuit onze vakkennis, persoonlijke benadering en service is ons streven om voor iedereen een mooie reis in elkaar te zetten. Bent u op zoek naar een zonvakantie, binnen of buiten Europa, wintersport, een cruise of stedentrip dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Naast de bekende Nederlandse touroperators reserveren wij ook reizen via alle Duitse organisaties waarbij met name in de vakantieperiodes grote prijsvoordelen mogelijk zijn. Uiteraard reserveren wij “losse” vliegtickets en is het mogelijk, dankzij onze lokale agenten, op vrijwel alle bestemmingen reizen “op maat” voor u samen te stellen. 

Bel ons of mail ons, wij helpen u graag! Tot ziens Jolanda, Ria, Gert en Jan.

Wilt u  boeken? Dat kan online als u klikt op de button >Zoek & Boek< rechtsboven in het gele informatiedeel of mail of bel ons op bovenstaand email adres of telefoonnummer. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar. Of maak eens een afspraak met een van onze Travelplanners om uw vakantie te bespreken!

Extra zekerheid

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.

 

Medewerkers

Reisadviseur Gert Tuinman Reisadviseur
Reisadviseur Jan Tuinman Reisadviseur
Reisadviseur Jolanda van der Haar Reisadviseur
Reisadviseur Ria Smit Reisadviseur
Copyright TravelXL 2022 | Inloggen