Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
De Hofstede 30
4033 BV Lienden
Nederland
0344-600664
comiek@travelxl.nl
Contact
Welkom op de site van TravelXL Reisbureau Comiek! Wij zijn verhuisd. Blijven in Lienden maar u vindt ons nu op de Hofstede 30! i.p.v 40. U bent hier van harte welkom. Wij, Annemiek van den Brink en Colinda van den Sigtenhorst zijn het gezicht van TravelXL Reisbureau Comiek in Lienden. Door onze jarenlange ervaring en gezien het feit dat reizen onze passie is, zijn wij de aangewezen personen om u te begeleiden in het boeken van uw perfecte vakantie.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 9:00-17:00
dinsdag: 9:00-17:00
woensdag: 9:00-12:00
donderdag: 9:00-17:00
vrijdag: 9:00-17:00
zaterdag: Gesloten

Nieuwsbrief

TravelXL Comiek

Voor uw perfecte vakantie


Welkom op de site van TravelXL Reisbureau Comiek

Sinds 2004 zijn wij, Colinda van den Sigtenhorst en Annemiek van den Brink, uw vertrouwde gezicht in hèt reisbureau in Lienden en omstreken. Nog steeds met heel veel passie en plezier helpen we al onze klanten aan een mooie reis. Samen hebben we al veel van de wereld gezien, maar blijven we ook graag nog mooie reizen maken om nog meer te ontdekken. Zo zijn wij in staat het beste advies te geven!

Wij maken graag een reisvoorstel voor u op maat. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren gaan wij op zoek naar uw droomreis. Wij zijn er om u te ontzorgen en bieden u een complete service. 

Na het reserveren van uw vakantien bieden we u veel extra's. Denk bijvoorbeeld aan stoelreservering autohuur, parkeren van uw auto bij elke willekeurige luchthaven, maar ook om uw persoonlijke voorkeuren nog aan het het hotel door te geven.

Mocht er iets mis zijn voor of tijdens uw reis zijn wij er uiteraard ook om u te helpen. Bij vertragingen regelen wij, indien van toepassing, dat u de juiste vergoeding ontvangt.

 

Vindt u het prettig om online te boeken? Onze website is 24/7 beschikbaar. Uw reservering komt bij ons binnen en wij nemen contact met u op om uw reservering door te nemen. 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.

Extra zekerheid !!

Boekt u via onze website, ook dan staan wij voor u klaar en maakt u automatisch gebruik van ons volledige servicepakket.

Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Graag zien we uw aanvraag tegemoet. U kunt ons altijd bellen, mailen of uiteraard van harte welkom op ons kantoor. We werken bij voorkeur op afspraak.

Tot snel!

Lieve groet,

Colinda en Annemiek

Medewerkers

Colinda en Annemiek Colinda en Annemiek

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen