Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Händelplein 199
2151 NN Nieuw-Vennep (Getsewoud)
Nederland
0252-620958
getsewoud@travelxl.nl
Contact
Reizen is onze passie! Deze passie delen wij al heel wat jaren met de inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving. Wij verzorgen naast complete vakanties ook losse vervoerstickets, overnachtingen, entreebewijzen, excursies etc. Met ons ervaren team zijn wij bij elkaar al meer dan 70 jaar werkzaam in de reisbranche en hebben al zeer vele bestemmingen zelf bezocht.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: Gesloten
dinsdag: 9:00-17:30
woensdag: 9:00-17:30
donderdag: 9:00-17:30
vrijdag: 9:00-17:30
zaterdag: 10:00-17:00

Nieuwsbrief

TravelXL Van Limburg Nieuw-Vennep

Reizen is onze passie!


 

U bent van harte welkom!
Onze passie voor reizen delen wij al heel wat jaren met de inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving. Wij verzorgen naast complete vakanties ook losse vervoerstickets, overnachtingen, entreebewijzen, excursies etc. Met ons ervaren team zijn wij bij elkaar al meer dan 50 jaar werkzaam in de reisbranche en hebben al zeer vele bestemmingen zelf bezocht. Wij vinden het elke keer weer een leuke uitdaging om een onvergetelijke vakantie voor u te zoeken en van begin tot eind te regelen. 

Boeken via onze website
Wilt u een vakantie van TUI, de Jong Intra, Corendon, FTI of een andere reisorganisatie boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod met exact dezelfde prijzen als elders. 

Extra zekerheid
Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanneer u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Afspraak
Wij nemen graag de tijd voor u en werken derhalve bij voorkeur op afspraak. Een afspraak maken kunt u onderaan deze pagina, maar dit kan ook per mail of telefonisch. U mag uiteraard altijd even binnenlopen maar voor uzelf en voor ons is het fijn als u even een afspraak maakt. Wij kunnen dan in alle rust, onder het genot van een kopje koffie, al uw reiswensen bespreken.

We willen u graag alles uit handen nemen, zodat u alleen maar hoeft te genieten! 

 

Wilt u wat reisinspiratie opdoen? Kijk dan eens op onze site www.mooiereizen.info
Hier vindt u persoonlijke reisverhalen van onze eigen Travelplanners


Graag tot ziens!
Team Getsewoud

 

Mariska Hovingh
Na het afronden van haar studie is Mariska in 2003 op een reisbureau aan het werk gegaan. Mariska houdt van avontuurlijke vakanties en bezocht onder andere Nieuw Zeeland en de USA, maar ook de landen rond Middellandse zee zijn haar niet onbekend. Met haar enthousiasme en kennis staat zij u graag terzijde bij het zoeken naar uw droomreis.

Romy de Lang
Romy heeft tijdens en na haar toeristische opleiding de nodige ervaring opgedaan bij TUI. Na een uitstapje in de hotellerie is zij nu, sinds maart 2023, bij ons werkzaam. Haar favoriete vakantieland is Spanje, maar daarnaast is Romy ook dol op citytrips en ze heeft dan ook al heel wat steden bezocht. Zij vindt het erg fijn om klanten aan de bij hun passende reis te helpen.

Grace Stuurman
Grace versterkt sinds april 2023 ons team in Getsewoud, maar is ook zo nu en dan in Heemstede te vinden. Zij werkt al sinds 1980 in de reiswereld en heeft dus een schat aan reiservaring! Ze heeft veel van de wereld gezien en is ook gek op cruisen. Ze helpt u graag bij het realiseren van uw reiswensen en haar aanstekelijke enthousiasme zal hierbij zeker helpen.

Medewerkers

Travelplanner Mariska Hovingh Travelplanner
Travelplanner Romy de Lang Travelplanner
Travelplanner Grace Stuurman Travelplanner

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen