Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TravelXL Dolfijn
Dillenburgplein 48
2983 CC Ridderkerk
Nederland
0180-499555
dolfijn@travelxl.nl
Contact
Welkom op de site van TravelXL Dolfijn Reisburo. Hier ontvangt u de nog steeds de service die u gewend bent en ben ik u van dienst met alles wat betrekking heeft tot uw vakantie. Inmiddels ben ik uitgegroeid tot 1 van de grotere reisbureaus in Ridderkerk en omgeving en sta ik voor goede service en kwaliteit. Bijna alle reizen kan ik u aanbieden en dat betekent dat u maar zelden een "nee" van mij zult krijgen. De reis kunt u zelf reserveren via de uitgebreide zoek & boek functie, waar u kunt zoeken naar de voor u geschikte reis. Mocht u dit niet prettig vinden dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom op het gezellige reisburo waar de koffie en/of thee voor u klaar staat. Maak wel van tevoren een afspraak zodat u zeker weet dat ik de tijd voor u heb. Komen de tijden in de agenda u niet uit? Stuur mij dan een mail zodat we samen kunnen kijken naar een geschikte tijd/dag.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 10:00-16:00
dinsdag: 10:00-16:00
woensdag: 10:00-16:00
donderdag: 10:00-16:00
vrijdag: 10:00-16:00
zaterdag: op afspraak

Nieuwsbrief

TravelXL Dolfijn reisburo

Speciale aandacht voor uw reiswensen


Eind 2003 zijn wij begonnen aan de Jhr. de Savornin Lohmanstraat 10/A in Ridderkerk. Hier hebben wij 10 jaar lang Dolfijn Reisburo opgebouwd en half oktober 2013 zijn wij verhuisd naar het Dillenburgplein in Ridderkerk. Natuurlijk ontvangt u hier nog steeds de vertrouwde service die u van ons gewend bent en zijn wij u van dienst met alles wat betrekking heeft tot uw vakantie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot 1 van de grotere reisbureaus in Ridderkerk en omgeving en staan we voor goede service. Eind 2016 hebben wij ons aangesloten bij TravelXL, een keten van onafhankelijke kwaliteit reisbureaus.

Bijna alle reizen kunnen wij u aanbieden. Deze kunt u zelf reserveren via de uitgebreide zoek & boek functie, waar u kunt zoeken naar de voor u geschikte reis. Mocht u dit niet prettig vinden dan bent u vanzelfsprekend welkom op ons gezellige reisburo waar de koffie en/of thee voor u klaar staat. Samen met u zullen wij dan op zoek gaan naar de reis die het beste bij uw wensen past. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per mail bij ons informeren of reserveren.

Mocht u de door u gewenste reis niet terug kunnen vinden dan kunt u ook altijd bij ons informeren. Niet alles is via internet samen te stellen of te boeken en gezien wij buiten de brochures ook nog een behoorlijk aanbod hebben zullen wij bijna altijd voor u een passende offerte kunnen maken. Hierbij zullen wij zoveel mogelijk aan uw wensen proberen te voldoen en de juiste accommodatie(s) vinden. Wij zien u graag op ons reisburo tegemoet.

Namens het team van TravelXL Dolfijn Reisburo

Nanda Gravestijn

PS Wat u ook zoekt, wij boeken het! Uiteraard tegen de aantrekkelijke prijzen die u van ons gewend bent. Vaak zelfs voordeliger en met onze speciale aandacht voor de klantenwensen, dan u ooit zelf op internet kunt vinden.

Test ons uit en u zult ook ontdekken dat wij altijd de beste prijs/kwaliteit bieden. Wist u trouwens dat wij regelmatig eigen reizen organiseren. Speciale reizen tegen speciale prijzen. Vraag ons hiernaar. Of kijk op:

http://www.dolfijnreisburo.nl/

Copyright TravelXL 2022 | Inloggen