Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Binnenweg 199
2101 JJ Heemstede
Nederland
023-5280155
heemstede@travelxl.nl
Contact
De wereld is een boek en dat hebben wij nog lang niet uit! “De wereld is een boek en als je niet reist, lees je maar één pagina.” Zo gaat het gezegde en daar is ons team in Heemstede het volledig mee eens. Reizen verkopen is ons vak en dat vak verstaan wij goed onder andere door de vele reizen die wij zelf hebben mogen maken. Voor elke bestemming die wij van onze eigen wenslijst afvinken komen er wonderbaarlijk genoeg 3 andere bestemmingen voor terug.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 9:00-17:30
dinsdag: 9:00-17:30
woensdag: 9:00-17:30
donderdag: 9:00-17:30
vrijdag: 9:00-17:30
zaterdag: 10:00-17:00

Nieuwsbrief

TravelXL Van Limburg

Al sinds 1958 het enige onafhankelijke reisbureau in Heemstede!U bent van harte welkom!
U kunt bij ons onder meer terecht voor een compleet verzorgde vakantie!  Wilt u een pakketreis of een maatwerkreis? Wilt u reizen naar een bestemming dichtbij of ver van huis? Wilt u reizen per vliegtuig, met de bus, boot of trein? Of wilt u liever uw vakantie doorbrengen op een cruiseschip? Wilt u zon, zee en strand of groene heuvellandschappen of misschien wel sneeuw bedekte bergen? Wilt u kort of lang op reis? De mogelijkheden zijn oneindig! Naast de compleet verzorgde vakanties boeken wij ook losse vervoerstickets, hotelovernachtingen, transfers, autohuur, entreebewijzen en excursies. Kortom alles wat u maar bij reizen kunt verzinnen.

Boeken via onze website
Wilt u een vakantie van TUI, de Jong Intra, Corendon, FTI of een andere reisorganisatie boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod met exact dezelfde prijzen als elders. 

Extra zekerheid
Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanneer u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Afspraak
Wij nemen graag de tijd voor u en werken derhalve bij voorkeur op afspraak. Een afspraak maken kunt u onderaan deze pagina, maar dit kan ook per mail of telefonisch. U mag uiteraard altijd even binnenlopen maar voor uzelf en voor ons is het fijn als u even een afspraak maakt. Wij kunnen dan in alle rust, onder het genot van een kopje koffie, al uw reiswensen bespreken.

 

Wilt u wat reisinspiratie opdoen? Kijk dan eens op onze site www.mooiereizen.info
Hier vindt u persoonlijke reisverhalen van onze eigen Travelplanners


Graag tot ziens! 
Team Heemstede
 

Samantha Lansdorp - van Berk
Na het afronden van haar MTRO opleiding in 2005 is Samantha bij ons in dienst gekomen op ons kantoor in Heemstede. Inmiddels heeft zij zich ontwikkeld tot een allround Travelplanner die u graag behulpzaam is bij het realiseren van uw reiswensen. Samantha reist zelf graag naar steden en heeft daar inmiddels al de nodige van bezocht!

Samantha Rosenberg
Samantha versterkt sinds februari 2023 ons team in Heemstede. Tijdens haar toeristische opleiding heeft ze stage gelopen bij D-Reizen. Na het behalen van haar diploma heeft ze op Schiphol en in diverse hotels gewerkt en zodoende kent ze de nodige kanten van het toerisme. Haar favoriete bestemmingen zijn Portugal, Turkije en Curaçao, maar ze is ook graag behulpzaam als het om een andere bestemming gaat.

Marianne van Hal
Reeds vele jaren is Marianne werkzaam bij TravelXL van Limburg; tegenwoordig zowel op ons kantoor in Heemstede als in Getsewoud. Omdat zij ook nog veel andere activiteiten heeft, werkt zij alleen de zaterdagen. Vakantie is voor haar vaak een stedentrip; zij bezocht dan ook al vele steden en kan u daar dan ook uitstekend over adviseren. Met haar jarenlange ervaring is ook zij u graag van dienst.

Medewerkers

Travelplanner Samantha Lansdorp - v. Berk Travelplanner
Travelplanner Samantha Rosenberg Travelplanner
Travelplanner Marianne van Hal Travelplanner

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen