Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
buitenkant TravelXL Rolde
Hoofdstraat 1B
9451 BA Rolde
Nederland
0592 245930
rolde@travelxl.nl
Contact

Openingstijden

zondag: gesloten
maandag: gesloten
dinsdag: 10:00-17:00
woensdag: 10:00-17:00
donderdag: 10:00-17:00
vrijdag: 10:00-17:00
zaterdag: Gesloten Wel op afspraak mogelijk via/bij TravelXL Reisburo Borger (W: www.travelxl.nl/borger | T: 0599-481146 | Mail:borger@travelxl.nl )

Nieuwsbrief

TravelXL Reisburo Rolde

Persoonlijk 100% Maatwerk met onze kennis en ervaring.


 

Welkom op de site van TravelXL Reisburo Rolde!

TravelXL Reisburo Rolde bestaat uit een ervaren en enthousiast team, bij wie uw zoektocht naar de perfecte reis in goede handen is.

Wij zijn het er over eens, dat we ‘het leukste product dat er is’ verkopen. Inventariseren, uitzoeken, adviseren en verkopen, kortom alles gericht op uw vakantie, dat is waar we met veel plezier aan werken.

Al menig land en plaats werd door één van ons bezocht, reizen is onze passie. Over alle bestemmingen die wij bezocht hebben, kunnen wij u uit de eerste hand adviseren. Zoals u al leest: Wij helpen u graag verder met het regelen en boeken van de vakantie, die het beste bij u past. Vertrek vanuit Nederland of Duitsland naar waar ook ter wereld; wij weten de weg!
 

Wij zijn open en werken op afspraak!

Om u deskundig te adviseren nemen wij graag de tijd voor u en werken wij daardoor op afspraak. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via bovenstaande button "Maak een afspraak met één van onze travelplanners".
Vanzelfsprekend mag u ook altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Geen afspraak? U mag uiteraard altijd binnenlopen maar voor uzelf en voor ons is het fijn als u vooraf een afspraak maakt.  
 

 

Team TravelXL Reisburo Rolde & Borger
Hillie, José, Karin, Annie en Marieke.

 

 

Groepsreizen en Dagtochten

DAGTOCHTEN EN MEERDAAGSE GROEPSREIZEN

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15-08-2024 Dagtocht Alde Feanen en Leeuwarden

Zoals u van ons gewend bent, vertrekken we uit Borger en Rolde en rijden via een mooie naar het Friese Earnewâld, gelegen in het Nationaal Park “De Alde Feanen” Vanuit Eernewoude maken we een prachtige vaartocht naar Leeuwarden. We gaan hier de stad verkennen met een rondrit in de City Train.

Een mooie rit door de historische Leeuwarder binnenstad. U ziet de beroemde scheve toren de Oldehove. Ook komt u langs de prachtige grachten, geflankeerd door vele rijksmonumenten. Zoals bijvoorbeeld het Waaggebouw. En natuurlijk rijden we ook over een terp. Tevens nemen wij u mee langs het geboortehuis van M. C. Escher en dat van Mata Hari, de prachtige Kanselarij en de voormalige gevangenis de Blokhuispoort. En nog veel meer.

Na de tour varen we terug naar Earnewâld en rijden daarna naar ons dineradres.
 

Vertrek ’s ochtends rond 07.30 uur 
Terugkeer ’s avonds rond 21.30 uur


Inclusief: Touringcarvervoer, Boottocht Eernewoude-Leeuwarden retour, 2x koffie met Friese Oranjekoek, soep en 2 belegde broodjes, 2x warm hapje, nootjes op tafel en 3 - gangen diner na afloop.

 

Prijs per persoon: € 118,= 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VOOR ALLE DAGTOCHTEN GELDT EEN MINIMUM AANTAL DEELNEMERS VAN 45 PERSONEN (MAXIMAAL 60 PERSONEN) 
 

**************************************************************************************************************************

MEERDAAGSE GROEPSREIZEN

Al onze meerdaagse groepsreizen in 2024 zitten helaas al vol.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Medewerkers

Reisadviseur Hillie Harms Reisadviseur
Reisadviseur José van der Steen Reisadviseur
Reisadviseur Annie Veenema Reisadviseur
Reisadviseur Karin Zwaan Reisadviseur
Reisadviseur/Eigenaar Marieke Veenema Reisadviseur/Eigenaar
Copyright TravelXL 2022 | Inloggen