Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TravelXL Roosendaal
Passage 40
4701 AP Roosendaal
Nederland
0165-791030
roosendaal@travelxl.nl
Contact
In het hart van Roosendaal in de Passage kunt u ons vinden. Wilt u een vakantie boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van de diverse reisorganisaties met exact dezelfde prijzen als u op hun websites boekt. Uiteraard kunt u ook op deze website een afspraak maken. wij staan u graag te woord voor uw droomvakantie.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 11:00-17:00
dinsdag: 10:00-17:00
woensdag: 10:00-17:00
donderdag: 10:00-17:00
vrijdag: 10:00-17:00
zaterdag: 10:00-15:00

Nieuwsbrief

TravelXL Roosendaal

Ontdek de wereld samen


Ervaring in reizen

TravelXL verkoopt pakketreizen van bijvoorbeeld TUI, Corendon, Sunair, MSC Cruises, Holland Amerika Lijn en Corendon, maar kan ook reizen op maat samenstellen. De passie van de medewerkers van TravelXL is reizen en daardoor kennen ze overal de mooiste plekjes. Van die ervaring profiteren de klanten van TravelXL bij het boeken van de perfecte vakantie. Veel klanten komen dan ook ieder jaar terug om door TravelXL hun reis te laten samenstellen. Vertrouwde gezichten, een prima prijs en persoonlijk advies voor een droomreis: dat is wat reisbureau TravelXL bezoekers aan de Passage te bieden heeft. 

Wilt u een vakantie van TUI, FTI, de Jong Intra of een andere reisorganisatie boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod met exact dezelfde prijzen als bij de reisorganisaties zelf. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanneer u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Wilt u een afspraak maken?

Klik hieronder 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen