Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TravelXL Reis & Zo
Lange Nieuwstraat 413
1971 GD IJmuiden
Nederland
0255-545745
ijmuiden@travelxl.nl
Contact
Als vakantiereisspecialist binnen de Reis & ZO groep zorgt TravelXL Reis & Zo in IJmuiden met een hoge mate van persoonlijke service voor zekerheid en betrouwbaarheid. Niet voor niets vertrouwen steeds meer vakantiereizigers in en rond de IJmond hun vakantie juist aan ons toe. <br> <br> TravelXL Reis & Zo biedt u een assortiment van (bijna) alle reisorganisaties en beschikken wij over tal van reserveringssystemen om uw reis geheel op maat samen te stellen. Hierdoor maken wij, samen met u, de beste keuzes.<br> <br> Kom gerust langs of maak een afspraak en laat u informeren en inspireren onder het genot van een heerlijke cappuccino (of espresso, thee of iets anders).<br> <br> Wilt u liever online boeken? Ook dat kan, waardoor u blijft profiteren van onze persoonlijke services; een geruststellende gedachte.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 8:30-17:00
dinsdag: 8:30-17:00
woensdag: 8:30-17:00
donderdag: 8:30-17:00
vrijdag: 8:30-17:00
zaterdag: 10:00-17:00

Nieuwsbrief

TravelXL Reis & Zo

De enige echte reisspecialist in de IJmond!


Sinds 01 november 2017 is de vakantiereiswinkel van Reis & Zo aangesloten bij TravelXL, de enige onafhankelijke kwaliteit reisbureau keten van Nederland. Andere naam, zelfde team. Als reisspecialist in IJmuiden zorgen wij met onze persoonlijke service voor zekerheid en betrouwbaarheid op het gebied van zaken- en vakantiereizen. Niet voor niets vertrouwen steeds meer klanten in de IJmond hun vakantie juist aan ons toe.

TravelXL Reis & Zo biedt u de keuze uit alle Nederlandse en Duitse reisorganisaties, waarbij wij samen met u de beste keuze hieruit maken. Kom gerust langs of maak een afspraak en laat u informeren en inspireren onder het genot van een heerlijke cappuccino (of espresso, thee of iets anders).

Wilt u online boeken, een afspraak maken of een offerte? Ook dat kan, klik op de buttons hierboven!

Copyright TravelXL 2022 | Inloggen