Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Runstraat 13
5374 AA Schaijk
Nederland
0486-461155
schaijk@travelxl.nl
Contact
Welkom bij TravelXL Schaijk, waar vertrouwen en enthousiasme hand in hand gaan! Al jaren zijn wij met trots hét reisbureau dat Schaijk en omgeving verbindt met de mooiste bestemmingen over de hele wereld. Ons ervaren team zit boordevol passie en kennis, klaar om jouw reisdromen werkelijkheid te maken. Kom langs voor advies en een gezellig kopje koffie, en wij maken jouw dromen waar!

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 13:30-17:30
dinsdag: 10:00-17:30
woensdag: 10:00-17:30
donderdag: 10:00-17:30
vrijdag: 10:00-17:30
zaterdag: 11:00-15:00

Nieuwsbrief

TravelXL Schaijk

Al 20 jaar het Travelcenter voor de Maashorst en omgeving


TravelXL Schaijk het Travelcenter voor de Maashorst en omgeving

TravelXL Schaijk is 20 jaar  hét bekendste reisbureau van Schaijk en omstreken. Wij geven zeer deskundig advies op maat en adviseren uit eigen ervaringen, maar zijn anders dan andere reisbureaus door onze persoonlijke touch. Onze specialiteit is het samenstellen van vakanties, cruises en reizen geheel op maat van de wensen van u, onze klant. Ook voor uw zonvakantie naar Spanje, Griekenland, Turkije of waar ook ter wereld kunt u bij ons terecht.

Wij werken op afspraak! Bel, mail of app ons. Wij zien of horen u graag voor het regelen van een mooie vakantie. Wij maken uw dromen waar…!

 

 

Het team van TravelXL Schaijk van links naar rechts Sanne Beerkens-Bongers – Betsie van Bakel – Yvonne Bloemers. 

Vakantiewoning:  Wij verhuren onze eigen vakantiewoning in Spanje/ Mallorca, klik hier voor meer informatie.

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanneer u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Copyright TravelXL 2022 | Inloggen