Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TravelXL Mukro
Heiligeweg 41
1561 DE Krommenie
Nederland
075-6210107
mukro@travelxl.nl
Contact
Boek uw reis veilig en vertrouwd bij TravelXL Reisbureau Mukro. Met reeds 50 jaar ervaring is TravelXL Reisbureau Mukro een begrip in Krommenie en Assendelft en zelfs ver daarbuiten. Ons team met 6 vaste werknemers staat voor u klaar en biedt u een hoog serviceniveau en een uitgebreide bestemmingskennis. Niet voor niets is ons motto: “Uw vakantie is onze ervaring waard”. Regelmatig gaan onze medewerkers op reis om voor u de leukste, mooiste, gezelligste en bijzonderste vakantiebestemmingen te bezoeken. Hierdoor beschikken onze medewerkers over een uitgebreide kennis van de bestemmingen binnen en buiten Europa.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 9:30-18:00
dinsdag: 9:30-18:00
woensdag: 9:30-18:00
donderdag: 9:30-18:00
vrijdag: 9:30-18:00
zaterdag: 10:00-16:00

Nieuwsbrief

TravelXL Reisbureau Mukro

het reisbureau van Krommenie en Assendelft!


Boek uw reis veilig en vertrouwd bij TravelXL Reisbureau Mukro.

Met reeds 50 jaar ervaring is TravelXL Reisbureau Mukro een begrip in Krommenie en Assendelft en zelfs ver daarbuiten. Ons team met 5 vaste werknemers staat voor u klaar en biedt u een hoog serviceniveau en een uitgebreide bestemmingskennis.

Niet voor niets is ons motto: “Uw vakantie is onze ervaring waard”. Regelmatig gaan onze medewerkers op reis om voor u de leukste, mooiste, gezelligste en bijzonderste vakantiebestemmingen te bezoeken. Hierdoor beschikken onze medewerkers over een uitgebreide kennis van de bestemmingen binnen en buiten Europa.    

PS Achter ons pand hebben wij gratis parkeergelegenheid voor onze klanten.

Weet u al precies wat u wilt? Boek dan makkelijk en snel op onze gebruiksvriendelijke website en wij regelen de rest voor u tot in de puntjes! 

Voor een persoonlijke afspraak, klik hieronder

Graag stellen wij ons even aan u voor. Het team van TravelXL Reisbureau Mukro bestaat uit (van links naar rechts): Ludy, Marinka, Rick, Natascha, Louise en Margreet.

 

Margreet werkt sinds 2010 bij Mukro:

Margreet werkt al vele jaren in de reiswereld en heeft hierdoor onnoemlijk veel bestemmingskennis. Margreet is onze wintersport specialist. Zoekt u de beste pistes of de meest sneeuwzekere bestemmingen, dan bent u bij haar aan het juiste adres. Margreet heeft inmiddels veel van de wereld gezien zoals Amerika, Kenia, Sri Lanka, Mexico, Cuba, Gambia en gebruikt deze kennis graag om ook voor u de juiste vakantie te plannen.

Louise werkt sinds 2012 bij Mukro:

Louise heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de reiswereld. Louise is onze cruise specialist. Zij en haar gezin vinden dit de ideale manier om nieuwe bestemmingen te ontdekken en te genieten van alle luxe op het schip. Ook kan zij u alles vertellen over IJsland, Ierland, Montenegro en vele steden in Europa, die zij de afgelopen jaren heeft bezocht.

Natascha werkt sinds 2000 bij Mukro:

Natascha is onze reisbureaumanager. Nadat zij haar HBO opleiding Management Toerisme aan de NHTV succesvol heeft afgerond en een jaar op Schiphol heeft gewerkt, is zij hier op het reisbureau begonnen. Als de kinderen zich vermaken, dan is uw vakantie toch ook geslaagd? Natascha kan u hier alles over vertellen. Naast haar gezinsvakanties bezoekt zij tevens vele bestemmingen voor haar werk tijdens studiereizen. Zij is o.a. geweest in New York, Mexico, Punta Cana en op Kreta, Java en Bali.

Ludy werkt ook sinds 2010 bij Mukro:

Ludy werkt al vele jaren in de reiswereld en heeft echt een passie voor reizen. Zij geeft tevens les op een toeristische opleiding. Ludy heeft veel verre reizen gemaakt naar onder andere Macedonië, Dubai, Kaapverdië, Nieuw-Zeeland, Indonesië, St. Maarten en Amerika en kan u hier alles over vertellen. Ook kan zij u uitgebreid adviseren over haar grote liefde Groot Brittannië!

Rick werkt sinds 2005 bij Mukro:

Rick is ons team in 2005 komen versterken en verzorgt uiteenlopende zaken op ons kantoor waaronder de PR en marketing van het reisbureau. Rick heeft de afgelopen jaren zijn bestemmingskennis vergroot door reizen naar Dubai, Gran Canaria, Praag, Barcelona en Madrid. Ook is hij op cruise geweest met zijn familie in het Middellands Zeegebied en hij vertelt u hier graag meer over!

Marinka werkt sinds 2021 bij Mukro:

Met ruim 20 jaar reisbureau-ervaring heeft Marinka al veel van de wereld mogen ontdekken tijdens de vele (studie)reizen die ze inmiddels heeft gemaakt. Heel vaak naar landen in Zuid Europa, maar ook verre bestemmingen als Mexico, Thailand, Jamaica, New York en cruises naar de Middellandse Zee en de Noorse fjorden bijvoorbeeld. Ook maakte ze met haar gezin een onvergetelijke rondreis door Zuid-Afrika en kun je haar gerust een "Griekenland-gek" noemen. Marinka denkt graag met u mee en gebruikt al haar ervaring om voor u dé ideale reis te vinden!

 

Medewerkers

Reisadviseur Natascha Huijpen Reisadviseur
Reisadviseur Louise Baggerman Reisadviseur
Reisadviseur Ludy Stuifbergen Reisadviseur
Reisadviseur Margreet Laan Reisadviseur
Reisadviseur Rick de Wolf Reisadviseur
Reisadviseur Marinka Kloes Reisadviseur

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen