Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TravelXL Bart Limburg
Lange Hezelstraat 41A
6511 CC Nijmegen
Nederland
024-3295202
nijmegen@travelxl.nl
Contact
Let op maandag 22 april a.s. gesloten!!! TravelXL Bart Limburg is een allround reisburo waar u terecht kunt voor al uw reiswensen. Of het nu gaat om een stedentrip, zon,zee,strandvakantie, cruises of die verre rondreis. Wij leveren veel maatwerk op alle continenten. Bekijk op onze inspiratiewebsite onze reisverslagen en de eigen unieke brochures USA& Canada en Afrika. www.reisburobartlimburg.nl Naast de vanzelfsprekende reisorganisaties als Tui kunt u bij ons ook terecht voor ANWB reizen, Sawadee, Beluga, Intrepid en vele Duitse reisorganisaties. Totziens. Bart & Greet

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 12:00-18:00
dinsdag: 9:30-18:00
woensdag: 9:30-18:00
donderdag: 9:30-18:00
vrijdag: 9:30-18:00
zaterdag: 10:00-17:00

Nieuwsbrief

TravelXL Bart Limburg

de verre reizen specialist


TravelXL Bart Limburg, de verre reizen specialist van Nijmegen en omstreken.

Het team van TravelXL Bart Limburg, is gespecialiseerd in het maken van maatwerk voor Verre Reizen. Voorbeelden hiervan vindt u op onze website: www.reisinspiraties.nl

Veel van deze bestemmingen hebben wij persoonlijk bezocht zoals o.a. Antarctica, Australië en Nieuw-Zeeland, nagenoeg de gehele USA & Canada etc.etc.

Voor veel van deze bestemmingen doen wij direct zaken met lokale leveranciers, waardoor wij naast scherpe prijzen ook hele leuke, bijzondere accommodaties kunnen aanbieden die uw vakantie nog unieker maken.

Dus wacht niet langer, ga ervoor.

Wilt u dichter bij huis op vakantie? Doen wij vanzelfsprekend ook. Loop een keer binnen of bel of mail ons als u wat wilt weten.

TIP: maak een afspraak zodat wij jou alle tijd en aandacht kunnen geven voor jouw vakantie!

 

Bart Limburg 

Is al meer dan 30 jaar een gepassioneerd reisadviseur. Er is dan ook geen continent te vinden waar hij niet is geweest. Van de meest recente reizen vindt u een verslag op www.reisinspiraties.nl . Natuurlijk heeft TravelXL ook te maken met de enorme opkomst van internet, maar in tegenstelling tot veel van onze collega’s, zien wij ook de kansen en de mogelijkheden die het internet ons biedt. Nu meer dan ooit kunnen wij uw droomreis te verwezenlijken. Dus profiteer van onze kennis en kunde en maak snel een afspraak.

Greet Ruumpol

Op de middelbare school wist ik al dat ik de reisbranche in wilde en na de Toeristische Informatie Opleiding te hebben afgerond ben ik aan de slag gegaan op het reisburo, wat ik nu al 46 jaar met plezier doe en sinds april 2022 prijs ik me gelukkig aan het werk te mogen zijn bij Travel XL Bart Limburg Gedurende die jaren heb ik alle continenten van de wereld mogen bezoeken en dat zorgt voor een brok ervaring. Uiteraard wordt dit op peil gehouden door regelmatig op studiereis te gaan om de bestemming met eigen ogen te bekijken en te ervaren.In Europa zijn mijn favoriete bestemmingen Griekenland en Frankrijk, waar ik alle eilanden en streken van heb bezocht. Buiten Europa ben ik ontelbare keren in Florida geweest, waar vrienden van ons wonen. Daarnaast vind ik Australië en Zuid-Afrika een echte aanrader en was ik zeer verrast door de schoonheid, diversiteit en verscheidenheid aan mogelijkheden op Jamaica.

Medewerkers

Reisadviseur Bart Limburg In Zuid Afrika Reisadviseur
Reisadviseur Greet Ruumpol Reisadviseur

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen