Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TravelXL Dorestad
Klooster Leuterstraat 9
3961 AX Wijk bij Duurstede
Nederland
0343-481002
dorestad@travelxl.nl
Contact
Een begrip in Wijk! Beter bekend als “ Cees en Angelique van het Reisbureau”. Inmiddels ruim 20 jaar gevestigd in een zeer karakteristiek pand in het hart van Wijk bij Duurstede. Voor reizen op maat, pakketreizen, stedentrips en cruises bent u hier op het juiste adres. Klanten krijgen vaak leuke adresjes mee (lekkere restaurantjes, activiteiten ter plaatse), als een van beiden er is geweest.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 10:00-16:00
dinsdag: 10:00-16:00
woensdag: 10:00-16:00
donderdag: 10:00-16:00
vrijdag: 10:00-16:00
zaterdag: 10:00-16:00

Nieuwsbrief

TravelXL Dorestad

een begrip voor Wijk bij Duurstede en omgeving


TravelXL Dorestad is een begrip in Wijk bij Duurstede en omgeving.

Beter bekend als “ Cees en Angelique van het Reisbureau”. Inmiddels ruim 20 jaar gevestigd in een zeer karakteristiek pand in het hart van Wijk bij Duurstede. Voor reizen op maat, pakketreizen, zonvakanties, verre reizen, stedentrips en cruises bent u hier op het juiste adres. Klanten krijgen vaak leuke adresjes mee (lekkere restaurantjes, activiteiten ter plaatse), als een van beiden er is geweest.

Exclusieve Paspoort fotoservice voor Wijk bij Duurstede!

  • Pasfoto's: Voor alle officiële documenten maken wij (officieel goedgekeurde) pasfoto’s met 100% garantie op Nederlandse acceptcriteria Reisdocumenten. Tevens voor 72 landen wereldwijd, volgens de meest recente voorschriften van het land pasfoto’s voor paspoorten, rijbewijzen en visa.
  • Op locatie: Ook bieden wij de mogelijkheid om op afspraak aan huis of op locatie pasfoto’s te laten maken. Voor het maken van pasfoto’s kunt tijdens de openingstijden gewoon bij ons binnen lopen.
  • Profielfoto's: Voor het maken van profiel foto’s voor bijv. sollicitatie, facebook ed. graag vooraf afspraak maken omdat dit meer tijd in beslag neemt. 

 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

 

 

Cees Nieuwendijk  Eigenaar van TravelXL Dorestad in Wijk bij Duurstede. Liefhebber van stedenreizen, Kenia &Tanzania, Mexico, Thailand, Amerika, IJsland, Griekenland en Turkije. Het liefst ontdekt Cees de verschillende bestemmingen met een huurauto (lekker lokaal eten, drinken en sfeer proeven). Vooral het samenstellen van rondreizen door Amerika & Thailand is zijn specialiteit.

Angelique van Mourik   Ruim 20 jaar werkzaam in de reiswereld. Eerst een aantal jaren op het reisbureau in Tiel en sinds 2001 in Wijk bij Duurstede. Is een liefhebber en specialist van Disneyland. Of het nu Disneyland Parijs, Florida of Hongkong is, het maakt niet uit, ze is er geweest. Zuid-Afrika, Mexico, Caribbean, Azië, Spanje en Griekenland zijn ook favoriete bestemmingen. Wat reizen mooi maakt is het het contact met de locals en hun tradities en gebruiken. 

Medewerkers

Reisadviseur Angelique van Mourik Reisadviseur
Reisadviseur Cees Nieuwendijk Reisadviseur
Copyright TravelXL 2022 | Inloggen