Kwaliteit, service & deskundigheid
95+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TravelXL Reisburo Borger
Grote Brink 2A
9531 AL Borger
Nederland
0599-481146
borger@travelxl.nl
Contact

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 13:00-17:00
dinsdag: 10:00-17:00
woensdag: 10:00-17:00
donderdag: 10:00-17:00
vrijdag: 10:00-17:00
zaterdag: 10:00-16:00

TravelXL Reisburo Borger

Persoonlijk 100% Maatwerk met onze kennis en ervaring.


Welkom op de site van TravelXL Reisburo Borger!

TravelXL Reisburo Borger bestaat uit een ervaren en enthousiast team, bij wie uw zoektocht naar de perfecte reis in goede handen is.

Wij zijn het er over eens, dat we ‘het leukste product dat er is’ verkopen. Inventariseren, uitzoeken, adviseren en verkopen, kortom alles gericht op uw vakantie, dat is waar we met veel plezier aan werken.

Al menig land en plaats werd door één van ons bezocht, reizen is onze passie. Over alle bestemmingen die wij bezocht hebben, kunnen wij u uit de eerste hand adviseren. Zoals u al leest: Wij helpen u graag verder met het regelen en boeken van de vakantie, die het beste bij u past. Vertrek vanuit Nederland of Duitsland naar waar ook ter wereld; wij weten de weg!
 

Wij zijn open en werken op afspraak!

Om u deskundig te adviseren nemen wij graag de tijd voor u en werken wij daardoor op afspraak. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via bovenstaande button "Maak een afspraak met één van onze travelplanners".
Vanzelfsprekend mag u ook altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Geen afspraak? U mag uiteraard altijd binnenlopen maar voor uzelf en voor ons is het fijn als u vooraf een afspraak maakt.  
 

Team TravelXL Reisburo Borger en Rolde
Hillie, José, Karin, Annie en Marieke.

 

Groepsreizen en Dagtochten

Zondag 19 november 2023 Theaterspektakel De Tocht
In een Nederlandstalige muzikale theaterbeleving neemt Musical De Tocht je mee in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje. 

Prijs per persoon € 135,= 

**********

Medewerkers

Reisadviseur Annie Veenema Reisadviseur
Reisadviseur Marieke Veenema Reisadviseur

Deel dit overal

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Login